Het magazijn van Weener XL

Magazijnmedewerkers WXL

Een geoliede afdeling letterlijk en figuurlijk

Waar gaan toch altijd die vrachtwagens naartoe die het terrein oprijden? En hoe komen de verschillende afdelingen aan hun producten om te verwerken; inpakken, sorteren, verpakken etcetera? En wie zorgt ervoor dat alles dan weer klaar staat voor onze opdrachtgevers? Nou, dit gebeurt door onze collega’s van het magazijn.

Werkleider Rob: “Iedere dag komen hier gemiddeld zes vrachtwagens en wat kleine busjes hun spullen leveren of ophalen. Wij zorgen met acht collega's ervoor dat alle spullen op de juiste plek terechtkomen. Bijvoorbeeld het wasgoed van één van onze opdrachtgevers. Dit komt hier schoon, maar gekreukt binnen. De afdeling textiel verwerkt dit tot nette gestreken pakketten."

Milieudepot, chemische stoffen en brandstof
"We zijn ook verantwoordelijk voor het mileudepot. We zorgen voor de benzine, olie en schoonmaakmiddelen voor het materieel van onze collega’s van het groen. Ook scheiden wij de chemische stoffen die Vindingrijk bijvoorbeeld tegenkomt bij het opruimen van huizen. Een en ander bieden we dan weer gesorteerd aan bij de Afvalstoffendienst.”