Gegevens bijstandsuitkering inzien

Klik op onderstaande button en log in om uw gegevens digitaal in te zien.

Wanneer wordt uw uitkering gestort?

Bekijk de data waarop uw uitkering maandelijks wordt gestort, afhankelijk van uw situatie.

Veelgestelde vragen

Een bijstandsuitkering is tijdelijk. U moet zo snel mogelijk weer aan het werk. U hebt daarom een aantal plichten bij uw uitkering. Houdt u zich niet aan deze regels? Dan kan de gemeente uw bijstandsuitkering verminderen of stopzetten. 

Neem contact op met uw Consulent inkomen via het Gemeentelijk Contact Centrum.

Als er iets wijzigt aan uw situatie bent u verplicht dit direct door te geven, omdat dit gevolgen kan hebben voor uw uitkering. U geeft een wijziging door via het wijzigingsformulier. Deze hebt u per post gekregen toen uw uitkering is toegekend. Bent u het wijzigingsformulier kwijt? Vraag dan een nieuw wijzigingsformulier aan via het Gemeentelijk Contact Centrum.

Bij een herbeoordeling vragen wij u om extra gegevens en een gesprek. We bekijken dan samen met u of uw situatie nog past bij uw uitkering. Dit doen wij als u langer dan 3 jaar een uitkering heeft. Meer informatie vindt u op de pagina Een herbeoordeling van uw situatie – Weener XL

Neem contact op met uw Consulent Inkomen via het Gemeentelijk Contact Centrum.

Dat kan eenvoudig via de website van DigiD.

U kunt meedoen aan samenwonen op proef als uw situatie past bij de voorwaarden. In dat geval mag u eenmalig zes maanden samenwonen zonder dat dit gevolgen heeft voor uw bijstand. Wilt u meer informatie en/of u aanmelden? Lees dan verder op onze pagina Bijstand en samenwonen op proef.

Neem contact op met het Gemeentelijk Contact Centrum.