Veelgestelde vragen

Neem contact op met het Gemeentelijk Contact Centrum

 
Alleen voor inwoners van de gemeente ‘s-Hertogenbosch.

Werk & Inkomen is geopend van maandag t/m vrijdag tussen 8:00 en 17:00 uur.
Wij werken uitsluitend op afspraak.

U wilt sociaal ondernemen, maar u wilt niet dat het u extra geld en te veel energie kost. Wij begrijpen dat helemaal. Sterker nog, zou het niet mooi zijn als het u rendement oplevert? Voor werkgevers uit de regio is Weener XL dé partij om sociaal rendabel ondernemen mee vorm te geven.


Met Social Return maakt u impact en helpt u mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Weener XL is dé partner op dit gebied. Ons Service Bureau Social Return is verantwoordelijk voor het invulling geven aan social return voor de gemeente ’s-Hertogenbosch. Kijk voor meer informatie op onze pagina over Social Return.

Het kan natuurlijk voorkomen dat u niet tevreden bent over onze dienstverlening. Kijk op onze pagina over klachtenbehandeling hoe u een klacht in kunt dienen.

Op het parkeerterrein is een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar. De blauwe zone is van toepassing. Dat wil zeggen dat u maximaal 2 uur kunt parkeren. Als u langer wilt parkeren, dan moet u de auto buiten ons terrein parkeren.

Komt u op de fiets of brommer dan kunt u deze plaatsen in de stalling vóór het gebouw.

Als u uw vraag niet telefonisch wilt of kunt stellen gebruik dan het contactformulier.

Vanaf centraal station ‘s-Hertogenbosch
Vanaf station Oost ‘s-Hertogenbosch
Wilt u met de bus naar Weener XL? Kijk op www.9292.nl

Hieronder vindt u een kaart met onze locatie.

Meer informatie over loonkostensubsidie vindt u op onze pagina Ondersteuning bij arbeid voor werkgevers en werknemers.

Verhuizen met loonkostensubsidie

Wanneer iemand Loonkostensubsidie ontvangt en verhuist naar een andere gemeente, zonder dat er iets verandert in het werk, verhuist de Loonkostensubsidie mee naar de nieuwe gemeente. De gemeente waar iemand woont is verantwoordelijk voor de Loonkostensubsidie. De oude gemeente, moet de nieuwe gemeente over de verhuizing informeren.

Verhuist er iemand uit uw gemeente naar de gemeente ’s-Hertogenbosch dan kunt u een mail sturen naar loonkostensubsidie@s-hertogenbosch.nl. Wij zullen er vervolgens voor zorgen dat de Loonkostensubsidie zo spoedig mogelijk wordt overgenomen.

Contactinformatie

  • 073 – 615 8 615
  • Oude Vlijmenseweg 200
    5223 GT ‘s-Hertogenbosch
  • Postbus 12345
    5200 GZ ‘s-Hertogenbosch