Waarom terrein- en groenonderhoud via Weener XL?

Betrouwbare groenpartner

Van grasmaaien tot verwijderen van graffiti, kauwgom of (algen)aanslag; wij regelen het voor u. Wij organiseren en plannen onze werkzaamheden zo, dat we ons werk gestructureerd en secuur uit kunnen voeren. Wij zijn een betrouwbare groenpartner. Afspraak is afspraak. Met plezier voeren wij het werk uit.

Onze medewerkers zijn gemotiveerd en krijgen professionele begeleiding. In het groen ontwikkelen onze medewerkers zowel werknemersvaardigheden als vakvaardigheden.

Duurzaamheid

Ons machinepark is geavanceerd en modern. De machines zijn ergonomisch verantwoord en zijn zo min mogelijk belastend voor het milieu. Daarnaast is elke medewerker in het bezit van een veiligheidscertificaat.

Kies voor MVO

Onze partners kiezen voor Weener XL, omdat zij arbeidsparticipatie van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt willen stimuleren. Door onze krachten te bundelen, bieden wij naast een professionele dienstverlening, de mogelijkheid tot maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Neem contact met ons op

Helaas kunnen wij door drukte geen nieuw werk aannemen tot het einde van 2023. Toch benieuwd naar onze diensten voor uw bedrijf of organisatie? We denken graag met u mee.

Jef Bogers

Unitmanager Groen en Parkeerbeheer