Succesverhalen

Lees de verhalen van mensen die met een beetje hulp van Weener XL, een succesvolle wending aan hun loopbaan gaven.

“Toen ik een beroep op Weener XL deed hebben ze me echt goed geholpen om weer uit de problemen te komen. “

Maarten

In een groene oase van rust op de Begraafplaats Rosmalen wordt hard gewerkt door Weener XL. Ook wordt er taalles gegeven aan statushouders.

“Toen ik een beroep op Weener XL deed hebben ze me echt goed geholpen om weer uit de problemen te komen. “

Maarten

Maarten is blij met zijn vaste contract. Na jaren gedetacheerd te zijn vanuit Weener XL, werd zijn trouwe inzet onlangs beloond met een vast contract, rechtstreeks in dienst bij de Afvalstoffendienst.

“Het is zo mooi om te zien dat de vrouwen veel weerbaarder en assertiever zijn geworden.”

Project Zelfie

Weener XL levert met het Project Zelfie, maatwerk voor de arbeidstoeleiding van laagopgeleide vrouwelijke statushouders. Het project wordt uitgevoerd in het Participatiehuis, een onderdeel van Weener XL gehuisvest op een externe locatie.

“Ik heb geleerd om in kleinere stapjes te denken “

Sherida

Sherida (42) werkte jaren in de thuiszorg. Als alleenstaande moeder combineerde ze dit met de zorg voor haar twee zonen. Door omstandigheden viel ze uit. Weener XL is er in dit soort situaties om mensen weer in stapjes te begeleiden naar passend werk.

“Ik vind mijn nieuwe collega’s echt heel leuk”

Adriano

Jonge mensen zoals Adriano, die in het reguliere arbeidsproces uitvallen, willen we een plek geven. Om in ieder geval de eerste jaren van hun loopbaan, in een beschermde werkomgeving, een vliegende start te kunnen maken.