Succesverhalen

Lees de verhalen van mensen die met een beetje hulp van Weener XL, een succesvolle wending aan hun loopbaan gaven.

“Ik wil een nog betere versie worden dan de Micaela van gisteren. Die Micaela van gisteren is niet de Micaela van vandaag.”

Micaela

Zes jaar geleden veranderde het leven van Micaela door haar zwangerschap. Werken op een cruiseschip was niet meer mogelijk. Door omstandigheden kwam ze in contact met Weener XL. Via een werkconsulent kwam ze in een traject bij het Participatiehuis terecht. In dit traject kon Micaela zichzelf nog beter leren kennen: wat waren haar passies en welk werk paste bij haar?

“Hier mag ik echt mezelf zijn”

Veronique

Met een grote, stralende, onophoudelijke glimlach staat Veronique achter het kraampje van Keilekker Brabantsche Worstenbroodjes op de Winter Efteling. Trots laat ze de selfie zien die ze net met Ruiter Thomas uit de Raveleijn show heeft gemaakt. De twintigjarige Veronique bezoekt vrijwel elk weekend met haar moeder de Efteling. Dat ze er nu ook mag werken, is een droom die uitkomt.

“Scrub Daddy is met recht een opdrachtgever waar we met z’n allen trots op zijn.”

Een lachend sponsje

Weener XL heeft er een nieuwe opdrachtgever bij: Scrub Daddy. Misschien heb je het lachende sponsje weleens in de schappen zien liggen bij verschillende winkels. We werken hiervoor samen met logistieke partner SMART HUB Logistics.

“Toen ik een beroep op Weener XL deed hebben ze me echt goed geholpen om weer uit de problemen te komen. “

Maarten

In een groene oase van rust op de Begraafplaats Rosmalen wordt hard gewerkt door Weener XL. Ook wordt er taalles gegeven aan statushouders.

“Toen ik een beroep op Weener XL deed hebben ze me echt goed geholpen om weer uit de problemen te komen. “

Maarten

Maarten is blij met zijn vaste contract. Na jaren gedetacheerd te zijn vanuit Weener XL, werd zijn trouwe inzet onlangs beloond met een vast contract, rechtstreeks in dienst bij de Afvalstoffendienst.