Waarom kiezen voor productiewerk via Weener XL?

Efficiëntie en kwaliteit

Wij draaien onze handen niet om voor het sorteren, in- of ompakken, sealen en eventueel etiketteren van grote hoeveelheden bulkproducten. Wij hebben veel verschillende medewerkers met uiteenlopende competenties. Hiermee kunnen we de juiste medewerkers inzetten voor uw opdracht. Ook technische werkzaamheden kunt u bij ons uitbesteden.

Door het opstellen van innovatieve en efficiënte bedrijfsprocessen met daarbij een stappenplan voor onze medewerkers, kunnen we veel volume binnen een gestelde deadline verwerken. Kwaliteitscontroles zijn in het gehele proces belangrijk. We zijn betrokken van begin tot eind waardoor we een kwalitatief goed eindproduct opleveren.

Ultraschoon

Op onze locatie hebben wij een speciaal ingerichte ruimte, waarin we foodproducten ultraschoon kunnen in- en ompakken. De ruimte is voorzien van diverse apparatuur om professioneel te wegen, vullen, etiketteren en coderen. Voor deze ruimte hebben wij het vereiste FSSC 22000 certificaat.

Ontwikkeling en innovatie

Binnen Weener XL vinden we innovatie heel belangrijk. Door middel van innovatie wordt het productiewerk opgewaardeerd. Hierdoor kunnen we meer werk, en dus ontwikkeling, aanbieden. Weener XL werkt ook graag samen met startende ondernemers.

Neem contact met ons op

We denken graag met u mee.

Roy Faas

Accountmanager uitbesteed werk: post, logistiek, verpakken, assemblage, terrein- & groenonderhoud