Ons aanbod

Hieronder vindt u een verzameling van informatie op deze website. Nieuws, artikelen, thema’s en ons dienstenaanbod. Door de filters te gebruiken kunt u gemakkelijk vinden waar u naar op zoek bent.

Zoeken

Onderwerpen

Typen

Filters:

Micaela regelt de planning van ‘haar mannen’

Zes jaar geleden veranderde het leven van Micaela door haar zwangerschap. Werken op een cruiseschip was niet meer mogelijk. Door omstandigheden kwam ze in contact met Weener XL. Via een werkconsulent kwam ze in een traject bij het Participatiehuis terecht. In dit traject kon Micaela zichzelf nog beter leren kennen: wat waren haar passies en welk werk paste bij haar?

Werken in de Efteling, een droom die uitkomt

Met een grote, stralende, onophoudelijke glimlach staat Veronique achter het kraampje van Keilekker Brabantsche Worstenbroodjes op de Winter Efteling. Trots laat ze de selfie zien die ze net met Ruiter Thomas uit de Raveleijn show heeft gemaakt. De twintigjarige Veronique bezoekt vrijwel elk weekend met haar moeder de Efteling. Dat ze er nu ook mag werken, is een droom die uitkomt.

Uitleg toegankelijkheid en functies website

Op deze pagina vindt u meer informatie over hoe de toegankelijkheidsfuncties van onze website werken. Heeft u hierbij hulp nodig?…

Informatieverzoek of dossierinzage

U kunt ons vragen om een informatieverzoek of dossierinzage van uw gegevens. Op deze pagina leggen wij uit hoe dat werkt.

Een lachend sponsje

Weener XL heeft er een nieuwe opdrachtgever bij: Scrub Daddy. Misschien heb je het lachende sponsje weleens in de schappen zien liggen bij verschillende winkels. We werken hiervoor samen met logistieke partner SMART HUB Logistics.

Taallessen in het groen

In een groene oase van rust op de Begraafplaats Rosmalen wordt hard gewerkt door Weener XL. Ook wordt er taalles gegeven aan statushouders.

Een vast contract bij de Afvalstoffendienst

Maarten is blij met zijn vaste contract. Na jaren gedetacheerd te zijn vanuit Weener XL, werd zijn trouwe inzet onlangs beloond met een vast contract, rechtstreeks in dienst bij de Afvalstoffendienst.

Contact met Weener XL en uw privacy

Privacy is een grondrecht, een voorwaarde om vrij te zijn in wie u bent en wat u doet. Het gaat…

Ondersteuning bij arbeid

Bent u een werkgever en heeft u iemand in dienst met een arbeidsbeperking? Of verwacht u een verminderde productiviteit van…

Bijstand en samenwonen op proef

Bijstandsgerechtigden in gemeente ‘s-Hertogenbosch kunnen vanaf 1 april 2023 samenwonen op proef zonder dat dit direct gevolgen heeft voor de hoogte van de uitkering. U kunt maximaal zes maanden samenwonen op proef indien u aan de voorwaarden voldoet.