Ons aanbod

Hieronder vindt u een verzameling van informatie op deze website. Nieuws, artikelen, thema’s en ons dienstenaanbod. Door de filters te gebruiken kunt u gemakkelijk vinden waar u naar op zoek bent.

Zoeken

Onderwerpen

Typen

Filters:

Vindingrijk jaarlijkse veiling

Vindingrijk is ons mooie en ruime kringloopbedrijf aan de Afrikalaan op industrieterrein De Herven. Vindingrijk is een werkbedrijf, reïntegratieplek, winkel, opknap- en werkplaats en verzamelpunt ineen. Op zo’n 4000 vierkante meter krijgen gebruikte spullen een tweede leven. Beter voor het milieu en beter voor uw portemonnee.

Student op je 43ste

Andrea emigreerde van Chili naar Nederland. Voordat ze haar baan vond bij de IND, liep ze stage bij Weener XL. Ze besloot opnieuw te gaan studeren aan de universiteit. Dit alles om haar grote droom te realiseren.

Met groene bouwhekken kleuren we de stad nóg groener en inclusiever

We mogen een nieuwe groene partner aan ons brede palet van opdrachtgevers toevoegen, namelijk: Groene Bouwhekken.

Diverse partners onder één dak

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, heeft Weener XL meerdere partners onder één dak. Hier vindt u een overzicht van deze organisaties.

Woningcorporatie Zayaz

Al vele jaren bundelen Zayaz en WXL hun maatschappelijke ambities om samen nog meer imapct te hebben.

Arbeidsmatige dagbesteding

Bij onze Arbeidsmatige dagbesteding (AD) bieden we verschillende werkzaamheden aan. Het geeft de (nog) kwetsbare medewerker, structuur, zingeving, sociale contacten en ontwikkelperspectief. We streven naar maximale maatschappelijke deelname en een zinvolle invulling van de dag in een arbeidsomgeving met collega’s.

Nieuwbouw

Een nieuw onderkomen voor Weener XL is hard nodig. Met dit nieuwe gebouw kunnen we de ruim 17.000 inwoners die we jaarlijks ontvangen in een fijne omgeving te woord staan en begeleiden. Ook voor onze medewerkers zijn we toe aan een nieuwe werkomgeving. Het gebouw gaat alles bieden wat nodig is voor een optimaal werkklimaat.

Theo wist het tij te keren

Theo heeft weer hoop, perspectief. “Ik ben sinds lange tijd weer dichter bij mezelf. Een aparte gewaarwording. In positieve zin hoor. Maar soms moet ik er echt even aan wennen.”

Aan de Slag

Aan de Slag is een reïntegratievoorziening waar u vaardigheden ontwikkelt door te werken en te leren. Hier helpen we met het onderzoeken van uw ‘persoonlijke ik’ en werk- en sollicitatievaardigheden.

Klachtenbehandeling

Weener XL doet er alles aan om de dienstverlening zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Uiteraard kan het desondanks gebeuren dat u een klacht heeft of het niet eens bent met een besluit.