Actueel

Bijstand en samenwonen op proef

Heeft u een bijstandsuitkering en wilt u samenwonen? Misschien vindt u deze stap spannend of twijfelt u nog. Daar houden…

Reacties medewerkersonderzoek Weener XL

Het college van B en W heeft haar reactie gegeven op de resultaten van het medewerkersonderzoek bij Weener XL en het onlangs gepresenteerde advies van de heren Job Cohen en Marco Schipper. Deze reactie is in een brief aan de gemeenteraad gestuurd. Hieronder de reactie van Sjoerd van het Erve, Directeur Weener XL. Bijgevoegd een link naar de brief van het college en het advies van Job Cohen en Marco Schipper.

Onafhankelijk extern onderzoek Weener XL klaar

Tijdens de vergadering van de gemeenteraad in oktober zegden we toe onderzoek te laten doen om een onafhankelijk en feitelijk beeld te krijgen van de situatie op de werkvloer bij Weener XL. Het onderzoek is de afgelopen maanden uitgevoerd door een onafhankelijk en extern bureau, te weten MarketResponse. Deelname was anoniem. Het gaat om een medewerkersonderzoek en een kwalitatief ‘plus’ onderzoek onder medewerkers van de afdeling Schone Ruimte. Het onderzoek is nu klaar.

Onder de indruk van stageopdracht Lab XL / Fontys SIC Smart Working

Het afgelopen half jaar liepen er een aantal studenten mee bij Weener XL en werkten aan verschillende opdrachten op het gebied van ICT, HRM en toegepaste psychologie. We lichten er twee uit.

De verhuizing van Weener XL komt dichterbij!

Dit jaar verhuizen we en iedereen kijkt ernaar uit. Voor de één is het een spannendere ontwikkeling dan voor de ander. Maar iedereen verheugt zich op een werkplek die meer eer aandoet voor het werk dat we met zijn allen leveren.