Uitleg toegankelijkheid en functies website

Op deze pagina vindt u meer informatie over hoe de toegankelijkheidsfuncties van onze website werken. Heeft u hierbij hulp nodig? Neem dan contact met ons op.

Vertalen van hele website

Klik hiervoor op de knop met de vlag en de tekst ‘translate’. Deze knop vindt u in het menu rechtsboven. Kies vervolgens één van de 25 talen uit het menu.

Let op: de vertalingen zijn bedoeld als extra service voor anderstaligen. Omdat de teksten automatisch worden vertaald via een externe aanbieder, kunnen sommige woorden anders vertaald worden dan oorspronkelijk bedoeld.

Overige functies uit het menu

Deze functies vindt u in het menu rechtsboven:

Vertalen of voorlezen van een selectie

Hierbij selecteert u eerst de tekst die u wilt vertalen. Vervolgens opent er een menu met de knoppen ‘voorlezen’ en ‘vertalen’.

Favorieten bij vacatures en opleidingen

Op de pagina vacatures en pagina opleidingen vindt u ons aanbod van banen bij werkgevers en opleidingen binnen Weener XL.

Wilt u een vacature of opleiding later nogmaals bekijken? Klik bij een vacature op het hartje, rechts van de titel. Hierna wordt het hartje groen. Ook verschijnt er hierna rechtsonder het scherm een knop met een blauw hartje. U herkent deze knop aan de tekst ‘bekijk favorietenlijst’. Als u op deze knop klikt, gaat u naar een pagina met daarop al uw favorieten.

Wilt u een vacature of opleiding niet meer als favoriet? Klik dan nogmaals op het groene hartje naast de titel. Dit kan zowel op de pagina’s als in uw favorietenlijst.

Let op: de favorietenlijst werkt op basis van cookies. Verwijdert u uw cookies? Dan zijn uw favorieten ook verwijdert. U kunt de vacatures of opleiding natuurlijk wel terugvinden als deze nog openstaan.