Weener XL ondersteunt werkzoekenden bij

Vacatures

Weener XL biedt een ruim aanbod aan banen

Beschut werken

Er zijn verschillende mogelijkheden om aan het werk te gaan. Natuurlijk is het het mooist als u bij een reguliere werkgever aan de slag kunt. Dat lukt niet altijd omdat er bijvoorbeeld veel begeleiding nodig is tijdens het werk. In dat geval is beschut werken mogelijk een optie. Het UWV beslist of u in aanmerking komt voor beschut werken. Weener XL helpt met de beoordeling middels een werkervaringsplaats. Na toewijzing gaan we aan de slag met het zoeken van een passende werkplek, intern of extern. Uw werkconsulent kan u alles vertellen over de mogelijkheden.

Beschut werken bij Weener XL

Weener Academie

Weener XL biedt volop ontwikkelkansen met een uitgebreid aanbod aan opleidingen en trainingen.

Meer over onze dienstverlening

Het Participatiehuis

Het Participatiehuis is dienstverlening van Weener XL voor mensen die al langer een bijstandsuitkering hebben.

Werkgeversservicepunt Noordoost-Brabant

Het Werkgeversservicepunt (WSP) helpt werkgevers kosteloos met personeelsvraagstukken. Van werving & selectie tot subsidies, het opleiden van personeel en wet- en regelgeving. 

Alle partners onder één dak

Weener XL heeft verschillende partners in huis die u verder kunnen helpen zoals DUO, Belastingdienst en het RMC.

Mobiliteitsteam Noordoost-Brabant

Het Regionaal Mobiliteitsteam (RMT) Noordoost-Brabant helpt kosteloos bij het in kaart brengen van uw kansen en mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Nu en in de toekomst. 

U heeft geen uitkering

Komt u niet in aanmerking voor een uitkering in het kader van de Participatiewet, maar wil u ondersteuning bij het vinden van werk? U kunt zich bij Weener XL melden als u geen andere vorm van uitkering of inkomsten hebt (Wia, Wajong, werk).

Doelgroepenregister

Ook wanneer u een indicatie voor het Doelgroepenregister hebt, maar geen uitkering of inkomsten, kunt u een beroep op ons doen voor begeleiding naar passend werk. Maak hiervoor een afspraak via ons Gemeentelijk Contact Centrum: 073-615 51 55.