Een lachend sponsje

Weener XL heeft er een nieuwe opdrachtgever bij: Scrub Daddy. Misschien heb je het lachende sponsje weleens in de schappen zien liggen bij verschillende winkels. We werken hiervoor samen met logistieke partner SMART HUB Logistics.

Ideaal

“De sponsjes vormen een ideaal product voor onze medewerkers van de productie-afdelingen”, aldus Accountmanager Roy, die zich bij Weener XL richt op uitbesteed werk. “Bij nieuwe opdrachten is ons uitgangspunt altijd dat het werk goed moet passen bij onze mensen die werken op een beschutte werkplek. Het moeten werkzaamheden zijn, waarbij iedereen kan werken naar vermogen. Vervolgens gaan we kijken wat we nodig hebben om het werk goed te kunnen uitvoeren. Voor dit product hebben we geïnvesteerd in een speciale tape-machine voor de displaydozen, zodat deze niet met de hand dichtgeplakt hoeven te worden.“

De kracht van samenwerken

Roy: “Wij zijn hier niet ingericht om containers te lossen of grote voorraden te houden. Eenmaal ingepakt gaan de sponsjes weer terug naar SMART HUB Logistics. Zij dragen zorg voor de verdere distributie naar de winkels en magazijnen. Het is echt ideaal hoe we dit nu samen kunnen doen. En hoe iedereen actief meedenkt over hoe het nóg beter kan. Scrub Daddy is met recht een opdrachtgever waar we met z’n allen trots op zijn.”

Ook uw werk uitbesteden?
Neem contact met ons op

Op de foto zie je Mien en Ria. Twee medewerkers die de Scrub Daddy-sponsjes inpakken. Ria werkt al sinds 1989 bij Weener XL. Beiden wisselen dit werk af met werkzaamheden voor andere opdrachtgevers, momenteel met het vullen van zeepflacons. “We vinden het leuk om zo een beetje variatie te hebben in de werkzaamheden.”