Dienst op maat

Naast onze standaard diensten en producten kunt u bij Weener XL ook terecht voor een project of dienst op maat. De voorbeelden hieronder geven u een indicatie over wat er mogelijk is.


Beheer fietsdepot

Weener XL beheert het fietsdepot van de gemeente 's-Hertogenbosch. Om fietsdiefstal terug te dringen gaan preventieteams met scanners op zoek naar gestolen fietsen. De fietsen die door deze teams van straat zijn gehaald, worden verzameld in het Fietsdepot ’s-Hertogenbosch. Via de website www.verlorenofgevonden.nl kunnen burgers kijken of hun fiets daar staat. De registratie is aangesloten op een landelijke databank.

Het fietsdepot bevindt zich op het terrein van Weener XL en het beheer ervan is in handen van onze medewerkers. Ook is een groep medewerkers gedetacheerd bij Stadstoezicht van de gemeente 's-Hertogenbosch, waar zij onderdeel uitmaken van de preventieteams.


Parkeerbeheer

Weener XL voert in opdracht van Stadstoezicht het operationeel beheer voor verschillende fietsenstallingen en transferia uit. Wij zorgen ervoor dat de stallingen en parkeerplaatsen schoon, in goede staat en veilig zijn en dat het gebruik ervan volgens de algemene voorwaarden plaatsvindt. Weener XL is verantwoordelijk voor het totaalbeheer. Dit betekent het geheel aan coördinerende taken, het beheer, de schoonmaak en de dienstverlening aan burgers.