Ad 50 jaar in dienst

4 oktober 2023

Vandaag ontving Ad uit handen van onze directeur Sjoerd een gouden speld ter gelegenheid van zijn 50-jarige jubileum. Het is de derde keer dat onze directeur een dergelijke speld mag uitreiken. En het is de eerste keer dat een medewerker die deze speld krijgt, nog niet met pensioen gaat. Ad startte op zijn vijftiende met werken. “En ik ben nog lang niet uitgewerkt”, aldus een lachende Ad. “Gelukkig mag ik nog even werken.”

Ad startte zijn loopbaan in 1973 en vervulde verschillende functies binnen Weener XL. We kennen Ad als een collegiale, betrokken, zeer betrouwbare, loyale medewerker. Ondanks zijn fysieke klachten was hij er bijna altijd en konden we op hem rekenen.

Ad werkte de eerste jaren op de montage/assemblage afdeling en ging later naar de afdeling Industrie. In 2010 maakte hij de overstap naar ons kringloopbedrijf Vindingrijk. Hier werkt hij tot op heden op de afdeling wit- en bruingoed.

Naast het opgespeld krijgen van een gouden speld, viert Ad zijn jubileum met een gezellig etentje samen met collega’s en naaste familie en vrienden.

Van harte gefeliciteerd Ad!

Weener XL is altijd heel goed voor mij geweest. Ik werk hier al 50 jaar met plezier.

Ad