Look-O-Look en WXL verlengen de samenwerking

14-01-2020 10:57

Look-o-Look en Weener XL gaan opnieuw een verbintenis aan. Look-O-Look, de bekende snoep concept-ontwikkelaar, tekende vanmiddag een nieuwe samenwerkingsovereenkomst voor 2,5 jaar. Daarmee zetten beide organisaties hun samenwerking voort. Op deze manier hebben ruim 120 mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werk. Look-o-look en Weener XL werken sinds 2008 samen.

Wethouder Huib Van Olden (Werk en Inkomen) : “Look-O-Look begrijpt wat sociaal ondernemen betekent. Voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt is het vaak belangrijk te werken in een begeleide omgeving. Deze samenwerking maakt dit mogelijk. 120 medewerkers van Weener XL hebben hierdoor werk. Dit biedt voor hen structuur en rust.”

Weener XL
Weener XL is het werk- en ontwikkelbedrijf van de gemeente ’s-Hertogenbosch. Medewerkers verpakken de snoepproducten van Look-O-Look. Dat gebeurt bij de afdeling verpakken. Deze voldoet aan de strenge voorwaarden die gesteld worden aan het werken met foodproducten. De ruimtes zijn BRC gecertificeerd.

Voor meer informatie: Pers@s-hertogenbosch.nl