Belastingdienst opent steunpunt bij Weener XL

Inwoners van ’s-Hertogenbosch en omgeving kunnen vanaf nu met al hun vragen over belastingen, toeslagen en invorderingen terecht bij het nieuwe steunpunt van de Belastingdienst. Het steunpunt is gevestigd bij Weener XL, het werk- en ontwikkelbedrijf van de gemeente.

Wethouder Huib van Olden (Werk en Inkomen) van de gemeente ’s-Hertogenbosch, algemeen directeur Particulieren Liane Vlaskamp van de Belastingdienst en hoofd Dienstverlening Bjorn Meijer van de uitvoeringsorganisatie openden donderdag 30 september het nieuwe steunpunt. Het nieuwe steunpunt is twee dagen in de week geopend.

Wethouder Van Olden benadrukte tijdens de feestelijke opening het belang voor de inwoners van ’s-Hertogenbosch. “We zijn er ontzettend trots op dat de Belastingdienst onze gemeente heeft uitgekozen voor de vestiging van haar tweede steunpunt in Nederland. Dat onze inwoners straks op deze plek terecht kunnen voor al hun vragen over belastingzaken, biedt ons de mogelijkheid om hen nog beter te ondersteunen op het gebied van inkomen, werk en schulden. Daar is het ons om te doen.”

"We willen inwoners van ’s-Hertogenbosch en omgeving het vertrouwen geven dat zij in contact kunnen staan met een overheid, die oprechte interesse toont in hun wensen en belangen”, voegde Liane Vlaskamp, algemeen directeur Particulieren bij de Belastingdienst, daar aan toe. “Wij zijn voorbereid om burgers in dit nieuwe steunpunt passende hulp te bieden. Zij mogen verwachten dat de overheid hen goed helpt.”