Fleurig werk bij PT Creations

Potjes in allerlei kleuren en vormen, planten, bloemen, glazen schalen en heel veel decoratiemateriaal. De hallen bij PT Creations in Wijk en Aalburg staan er vol mee. Medewerkster Sahra maakt hier prachtige bloemstukken van.    

Sarah Mohammed                                                       

Sahra zet drie schalen op tafel. Daarin doet zij zand, mos, stro en stukjes hout. In het midden zet ze nog een potje voor een plantje en wat paaseitjes. Daarna gaan de schalen op de lopende band. Ze maakt niet iedere dag hetzelfde. Maakt ze iets nieuws? Dan krijgt ze eerst een voorbeeld om na te maken.

Sahra is gestart bij Weener XL op de afdeling Aan de slag. Ook deed ze werkervaring op bij de afdeling Textiel. Nu is ze uitgestroomd en werkt ze ruim drie maanden bij PT Creations. 

Samenwerking met PT Creations 
Kandidaten die Weener XL selecteert voor PT Creations gaan via uitzendbureau Job Investment aan het werk. Omdat het bedrijf lastig bereikbaar is met de bus, regelen we samen vervoer voor de medewerkers. De medewerkers worden begeleid door een jobcoach en op de werkvloer is een werkleider van Weener XL aanwezig. 

Tijdens het werk staat Sahra, dat was even wennen in het begin. Het werk wordt toevallig alleen door dames gedaan. De sfeer onderling is goed. Er wordt gelachen en gekletst. Sahra staat samen met collega Corinne aan een tafel. Zij hebben elkaar bij Weener XL leren kennen. 

Sahra: “Wij werken het liefste samen. Als Corinne er niet is, vind ik dat jammer. Het is heel gezellig om met haar te werken.” De collega's hebben ook steeds meer contact buiten het werk.

De bloemstukken die Sahra en haar collega’s maken, zijn in allerlei winkels te koop.

Sahra: “Ik was pas op de markt. Daar zag ik ook een stukje staan, wat ik gemaakt heb. Dat vind ik heel leuk!”

Sahra straalt als zij over haar werk vertelt. Ze is heel blij. Ze hoopt dit werk nog lang te mogen doen!

Wil je zien waar Sahra werkt? Kijk eens op www.pt-creations.nl