Video vrienden en live vrienden gezocht!

22 februari 2024

Word jij een nieuwe Video Vriend of Live Vriend?

Voor het project Video Vrienden zijn wij op zoek naar Nederlandse vrijwilligers uit ‘s-Hertogenbosch die met nieuwkomers willen afspreken voor het oefenen van de Nederlandse taal. En natuurlijk gezellig sociaal contact.

Digitaal of fysiek

Er zijn twee varianten waar je aan mee kan doen: digitaal of fysiek. Bij de digitale variant spreek je 5 weken lang 1x per week af om te videobellen over door ons gestuurde thema’s, zoals eten en muziek. Bij de fysieke variant spreek je 5 weken lang 1x per week in het echt af, waarbij je een thema krijgt om over te praten, maar ook een bijbehoren activiteit in de stad. Ook hoort hier een kick-off meeting en een feestelijke afsluiting bij, waarbij alle 10 de koppels van de fysieke variant elkaar kunnen ontmoeten.

En daarna?

Gedurende het hele project houdt je via Whatsapp contact met een projectmedewerker, die altijd klaarstaat om jullie te helpen! Na de 5 weken kunnen jullie zelf bepalen of je contact wilt blijven houden.

Enthousiast?

Ben je hier al helemaal enthousiast van geworden? Of wil je nog meer informatie? Stuur ons gerust een berichtje! Graag hierbij vermelden aan welke variant je mee zou willen doen 😊.