De verhuizing van Weener XL komt dichterbij!

31 januari 2023

De verhuizing van Weener XL komt steeds dichterbij! We verheugen ons op dit nieuwe pand met o.a. veel groen, lichtinval, een goede klimaatbeheersing, nieuwe apparatuur en een ontwerp wat past bij de ontwikkelingen die ons werk- en ontwikkelbedrijf de afgelopen jaren doormaakte.  Er komt een nieuwe en natuurlijkere indeling van onze dienstverlening en exploitaties. Bedoeld om alle bezoekersstromen in goede banen te kunnen leiden en om alle units en afdelingen op organische wijze met elkaar te verbinden.

Op deze nieuwe locatie kunnen we onze klanten en medewerkers nog beter ondersteunen; bijstandsonafhankelijkheid nastreven voor wie dit haalbaar is en daar faciliteren waar nodig.

Verhuiscoördinator Paul

Beschermde werkomgeving

Het nieuwe pand biedt een veilige werkplek in een beschermde werkomgeving voor diegenen die dit nodig hebben. Het wordt een ontwikkelplek voor de mensen die nu nog een beroep moeten doen op onze dienstverlening, maar straks succesvol kunnen uitstromen.

Langzaam wennen

In kleine groepjes werden de afgelopen periode alle medewerkers bijgepraat over de stand van zaken rondom de nieuwbouw. Op een leuke, informele en soms zelfs ludieke wijze, vonden er allerlei activiteiten plaats, zodat iedereen langzaam kan wennen aan de nieuwe situatie. Dit jaar verhuizen we en iedereen kijkt ernaar uit. Voor de één is het een spannendere ontwikkeling dan voor de ander. Maar iedereen verheugt zich op een werkplek die meer eer aandoet voor het werk dat we met zijn allen leveren.