Wij zijn er voor al uw postzaken

Wij zorgen voor uw post
Weener XL postbezorging behandelt al uw postzaken. Zo zorgen wij voor het ophalen en sorteren van uw post, verzorgen wij de frankering en maken we uw post klaar voor verzending. Ook voor bijzondere post, zoals aangetekend, buitenlands of pakketten, kunt u bij ons terecht.

Weener XL investeert veel in kwaliteit door een gedegen instructie en opleiding van de medewerkers én door een goede kwaliteitscontrole. Dagelijks zorgen zo’n 60 mensen ervoor dat uw post netjes en op tijd wordt bezorgd. Uw post is bij ons in goede handen.

Landelijke bezorging
De medewerkers van Weener XL sorteren uw post en bezorgen deze binnen de gemeente ’s-Hertogenbosch. We verzorgen ook postbezorging in de rest van Nederland. Dit doen wij in samenwerking met vaste partners. Samen bieden wij u kwaliteit, service en stiptheid tegen een voordelig tarief.

Onze partners kiezen ervoor om samen te werken met Weener XL, omdat zij arbeidsparticipatie van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt zoveel mogelijk willen stimuleren. Door onze krachten te bundelen, bieden wij u naast een professionele dienstverlening de mogelijkheid tot maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO).

Waarom u kiest voor Weener XL postbezorging? 
Wij bieden meer dan het netjes en op tijd bezorgen van uw post. We zetten een aantal pluspunten en voordelen voor u op een rij.
 • Naast postbezorging verzorgen wij ook de sortering, het ophalen en het klaarmaken voor verzending.
• U kunt ook bij ons terecht voor het uitbesteden van koerierswerk.
• U bespaart aantoonbaar op uw postafhandeling.
• U heeft geen dure frankeermachine nodig.
• Weener XL kan uw post dagelijks bij u komen ophalen. Vanaf een bepaald postvolume doen we dit zelfs kosteloos.
• Elke bezorger weet precies de weg in zijn of haar wijk.
• Door Weener XL als postpartner te kiezen, doet u indirect iets goeds voor de maatschappij. Zo krijgen onze medewerkers met enige afstand tot de arbeidsmarkt de kans om te werken.

Goed om te weten
Bezorging vindt plaats van maandag t/m vrijdag. U herkent de Weener XL bezorgers aan hun groene kleding en fiets. Onze bezorgers zijn vriendelijk en staan u graag te woord.