Het Participatiehuis

In het Participatiehuis worden deelnemers uitgedaagd om met kleine stapjes actief te worden, nieuwe dingen te leren en voor zichzelf kansen te zien en te ontwikkelen. In een vertrouwde en veilige omgeving. We gaan uit van wat mensen kunnen en denken niet in beperkingen.

Eigen programma

Na aanmelding door een consulent, gaan deelnemers samen met andere deelnemers en professionals aan de slag. We bieden een programma wat de deelnemer zelf bepaalt.

Er volgen sessies met een coach. Na het doorlopen van het programma, kijken we naar een volgende stap. Denk aan vrijwilligerswerk, maatschappelijke activiteiten of zelfs betaald werk.

Omdat wij geloven dat het voor iedereen goed is om bezig te zijn.

Waarom het Participatiehuis?

Omdat wij geloven dat het voor iedereen goed is om bezig te zijn. Dit is niet voor iedereen even makkelijk. Soms is het lastig om een situatie waar mensen al jaren in zitten te veranderen. Maar daar helpen wij bij.

Groepscoach

Een groepscoach begeleidt de groepen in het Participatiehuis en is het eerste aanspreekpunt.

Bereikbaarheid

Er is voldoende parkeerruimte voor de fiets of auto. Het Participatiehuis is ook goed te bereiken met het openbaar vervoer via Station ‘s-Hertogenbosch Oost en bushalte Aartshertogenlaan.

Het Participatiehuis

Lucas van Leydenstraat 31
5213 BB ‘s-Hertogenbosch