Een vast contract bij de Afvalstoffendienst

Maarten is blij met zijn vaste contract. Na jaren gedetacheerd te zijn vanuit Weener XL, werd zijn trouwe inzet onlangs beloond met een vast contract, rechtstreeks in dienst bij de Afvalstoffendienst. 

Op de heftruck

Het gaat goed met Maarten. Hij heeft het naar zijn zin bij de Bossche afvalverwerker. Maarten werkt in de milieustraat bij een regionaal sorteercentrum waar verschillende elektrische apparaten worden ingezameld.  

“Ik rijd voornamelijk op de heftruck. Ik versjouw de bakken waarin de apparaten verzameld worden. Zo kunnen mijn collega’s aan de lopende band de goederen verder uitsorteren.“ 

Hulp van Weener XL

Maarten was zelfstandige in de bouw, maar belandde door privéproblemen in de dienstverlening. 

“Toen ik een beroep op Weener XL deed, hebben ze me echt goed geholpen om weer uit de problemen te komen. Nu heb ik alles op orde.”  

“Het is fijn om een vast contract te hebben. Ik heb het goed naar mijn zin. Ik werk met leuke collega’s. Collega’s waarbij je bij terecht kunt als er iets is.” 

Zijn leidinggevende Ruben:  
“Ja ik ben dik tevreden over Maarten. Hij heeft een hoge mate van zelfstandigheid. En dat is wel nodig in ons werk. Het is fijn dat we hem een vast contract konden bieden.” 

Maarten verdient een vast contract

leidinggevende Ruben

Droom voor de toekomst

Maarten zit graag op de heftruck, maar vrachtwagen rijden lijkt hem ook wel wat.
“Ik moet eerst mijn groot rijbewijs halen. Dan wil ik wel op de vuilniswagen rijden!”

We wensen Maarten alle goeds voor de toekomst!