E-learning Maatregelen

Opleidingsadviseur Lisanne: “We maken een eigen WXL E-learning! Van collega’s voor collega’s. Samen met Coördinator Juridische zaken Miranda, kwaliteitsmedewerker Floris en Coördinator Werk & Poort Vyglen. We doen dit om de kennis over de wet- en regelgeving rondom de Participatiewet te vergroten.”

“Binnen deze wetgeving blijft soms weinig ruimte over voor de menselijke maat. We vinden het belangrijk om onze professionals te stimuleren juist die ruimte die zo lastig te onderbouwen is, wél op te zoeken, omdat we met WXL voor mens en maatwerk staan. We stimuleren collega’s om de
ruimte te nemen verder te kijken dan de wet, regels, afspraken en verplichtingen hen voorschrijft. Om te kijken naar iemands motivatie, mogelijkheden en de unieke situatie die bij elke klant achter de oppervlakte ligt.”

De E-learning is ondertussen live op ons online leerplatform. Ben jij net zo benieuwd als wij waren? Bekijk de e-learning dan gelijk op ons online leerplatform! Wil je meer weten? Vraag je leidinggevende of Team Opleidingen.