Aan de Slag

Aan de Slag is een reïntegratievoorziening waar u vaardigheden ontwikkelt door te werken en te leren. Hier helpen we met het onderzoeken van uw persoonlijke ik en werk- en sollicitatievaardigheden.

Afdeling aan de slag met jobcoach en deelnemer

Baas over uw eigen ontwikkeling

Aan de Slag is verdeeld in drie verschillende zones. Binnen deze zones is het mogelijk u te ontwikkelen op een manier die het beste past. U kunt gebruikmaken van individuele ondersteuning, workshops, virtual reality en evaluatiegesprekken.

Inpakwerk is slechts het middel, vanuit arbeidsritme en de juiste begeleiding ontstaat beweging.

In een gesprek met de werkconsulent wordt het ADS traject besproken. In deze startbijeenkomst maakt u samen met een jobcoach een Persoonlijk Ontwikkel Plan (POP). Gekozen doelen bepalen in 
welke zone u start: geel staat in het teken van persoonlijk leiderschap,  blauw voor werknemerschap en groen staat in het teken van arbeid. Iedere zone geeft de mogelijkheid andere kwaliteiten te ontwikkelen. Er zijn altijd individuele gesprekken om te bespreken hoe het met uw doelen gaat. Ook organiseren we workshops waarbij u kunt aansluiten en wordt u geholpen met solliciteren. Allemaal met het doel: een volgende stap vooruit!

Telefoonnummer van Aan de slag (Weener XL)

Wilt u contact of de contactgegevens van Aan de slag? Bijvoorbeeld om u af te melden, ziek te melden of omdat u een vraag heeft? Neem hiervoor contact op met Team Administratie. Het telefoonnummer is 073 615 3055.