Uw spullen inleveren

Met de spullen die u ons geeft houden wij Vindingrijk draaiende. We zijn dan ook ontzettend blij met uw schenkingen. Voor de hygiëne, veiligheid en verkoopbaarheid van de spullen, moeten deze aan bepaalde richtlijnen voldoen. Als uw spullen hier niet aan voldoen, kunnen we deze helaas niet aannemen.  

U kunt uw spullen op meerdere manieren inleveren: 


Inleveren Vindingrijk

U kunt uw spullen bij onze kringloopwinkel inleveren. Afgifte is tijdens openingstijden. Rijd u door naar de achterzijde van Vindingrijk. Bij ‘de sluis’ kunt u uw spullen afgeven.

Vindingrijk 
Afrikalaan 9a
5232 BD 's-Hertogenbosch
073 - 615 55 25
Afgeven van goederen:
Ma t/m vrij 09.00 - 17.00 uur
Za 10.00 - 17.00 uur


Inleveren Afgiftepunt

Bij de Afvalstoffendienst hebben wij ons eigen afgiftepunt. Ook handig als u niet in 's-Hertogenbosch woont.

Vindingrijk Kringloop - afgiftepunt | Milieustation Afvalstoffendienst
Galliumstraat 9, 's-Hertogenbosch
Afgifte tijden:
Maandag t/m vrijdag 8.30 tot 17.00 uur
Zaterdag 8.30 tot 16.00 uur

Als we uw spullen niet kunnen aannemen, omdat ze niet voldoen aan onze richtlijnen, heeft u de mogelijkheid deze in te leveren bij de gratis route of de grofvuil route. Voor grofvuil betaalt u € 0,05 of € 0,15 per kilo.


We halen uw spullen op

Heeft u hulp nodig bij het transport? Onze chauffeurs halen de spullen graag bij u thuis op. Bel hiervoor naar 073 - 615 55 25 en we maken een afspraak. Houd u met de volgende zaken rekening:

  • Het komt vaak voor dat spullen niet in een lift passen. Indien spullen niet in de lift passen of de lift is defect, dan moet u zelf alles op de begane grond zetten. Volgens onze Arboregels mogen onze chauffeurs niet de trap op en af.  
  • De chauffeurs bellen aan bij het door u opgegeven adres. Om misverstanden te voorkomen mogen onze chauffeurs geen spullen uit een woning, schuur of garage halen als u daar zelf niet bij aanwezig bent. 
  • Wij zijn blij met de extra goederen die u wilt aanbieden, maar de auto’s hebben een maximaal laadgewicht en volume aan capaciteit, dat mogen we niet overschrijden. We kunnen extra spullen dus niet zomaar meenemen.