Maatregelen i.v.m. coronavirus

Vanaf zaterdag 26 juni hanteren we de nieuwe RIVM-richtlijnen bij Vindingrijk.

Winkelen bij Vindingrijk

  • Wij houden de RIVM richtlijnen aan. U kunt zelf uw handen en winkelmandjes ontsmetten.
  • Er geldt geen maximum aantal klanten meer.
  • Wij vragen u vriendelijk doch dringend 1,5m. afstand te houden tot ons personeel en de andere klanten.
  • Onze koffiecorner is nog gesloten.

 

Ophalen & Bezorgen

  • Voor bezorgen gelden de normale regels weer, zie onze voorwaarden. Graag 1,5m. afstand houden.
  • Voor onze ophaaldienst hanteren we de regel dat de goederen in een garage, hal, portiek moeten staan. We komen niet binnen in uw huis.


Let op: Komt u spullen ophalen of brengen, dan moet u die zelf in- en uitladen. Wij kunnen u helaas niet helpen, omdat wij de 1,5 m. regel moeten naleven. 

Het Kringloopbedrijf

Fijn dat u aan Vindingrijk denkt om uw spullen een tweede kans te geven. Vindingrijk is voor de gemeente ’s-Hertogenbosch een belangrijke schakel in het terugdringen van de afvalberg. Door spullen te hergebruiken voorkomen we samen dat deze op de vuilnisberg belanden of worden verbrand. Alle spullen die we ontvangen en ophalen worden gecontroleerd, waar nodig schoongemaakt en verkocht in onze ruim opgezette winkel.  

Re-integratie

Vindingrijk is een re-integratiebedrijf en onderdeel van Weener XL, het werk- en ontwikkelbedrijf van de gemeente ’s-Hertogenbosch. We begeleiden mensen met enige afstand tot de arbeidsmarkt en zijn er voor diegene die een werkervaringsplek zoeken. 

 

Een goed alternatief voor nieuw

Is uw budget niet zo groot, of bent u milieubewust of een verzamelaar? Iedere dag krijgen we unieke spullen aangeboden van particulieren en bedrijven. Een greep uit ons aanbod: meubels, elektronische apparatuur, wit- en bruingoed, fietsen, kleding, curiosa, boeken, platen.

Vindingrijk is aangesloten bij BKN (Branche Kringloop Nederland).

Via de menubalk links vindt u meer informatie over waar u uw spullen inlevert en ons aanbod.