Fijn om u weer zoveel mogelijk op een normale manier te mogen ontvangen in onze nieuwe winkel. Sinds 25 september gelden er nog enkele Coronaregels in onze winkel:

  • We vragen u om zoveel mogelijk afstand te houden tot onze medewerkers en andere klanten.
  • We faciliteren nog steeds middelen om uw mandje of handen te ontsmetten.
  • Om onze medewerkers te beschermen, laten we alle schermen nog even staan.
  • Helaas hebben we moeten besluiten dat onze koffiecorner nog even dicht blijft.
  • Voor ophalen van goederen bij u thuis en het bezorgen van gekochte spullen, gelden de gewone regels weer. Lees deze goed door.


We hopen u snel weer te zien.
Vriendelijke groeten van alle Vindingrijk medewerkers.

 

 

Het Kringloopbedrijf

Fijn dat u aan Vindingrijk denkt om uw spullen een tweede kans te geven. Vindingrijk is voor de gemeente ’s-Hertogenbosch een belangrijke schakel in het terugdringen van de afvalberg. Door spullen te hergebruiken voorkomen we samen dat deze op de vuilnisberg belanden of worden verbrand. Alle spullen die we ontvangen en ophalen worden gecontroleerd, waar nodig schoongemaakt en verkocht in onze ruim opgezette winkel.  

Re-integratie

Vindingrijk is een re-integratiebedrijf en onderdeel van Weener XL, het werk- en ontwikkelbedrijf van de gemeente ’s-Hertogenbosch. We begeleiden mensen met enige afstand tot de arbeidsmarkt en zijn er voor diegene die een werkervaringsplek zoeken. 

 

Een goed alternatief voor nieuw

Is uw budget niet zo groot, of bent u milieubewust of een verzamelaar? Iedere dag krijgen we unieke spullen aangeboden van particulieren en bedrijven. Een greep uit ons aanbod: meubels, elektronische apparatuur, wit- en bruingoed, fietsen, kleding, curiosa, boeken, platen.

Vindingrijk is aangesloten bij BKN (Branche Kringloop Nederland).

Via de menubalk links vindt u meer informatie over waar u uw spullen inlevert en ons aanbod.