Maatregelen ivm coronavirus

We houden ons aan de RIVM richtlijnen en hanteren onderstaand deurbeleid:

  • We laten een maximum aantal bezoekers tegelijkertijd binnen.
  • Indien nodig moet u even buiten wachten tot u naar binnen kunt.
  • U kunt maximaal 1 uur winkelen.
  • Het gebruik van een winkelmandje is verplicht.
  • Graag uw aankopen betalen met pin, bij voorkeur contactloos.
  • U bent verplicht om 1,5 m afstand te houden tot onze medewerkers en andere klanten. 


Let op: Komt u spullen ophalen of brengen, dan moet u die zelf in- en uitladen. Wij kunnen u helaas niet helpen, omdat wij de 1,5m regel moeten naleven. 


Het Kringloopbedrijf

Fijn dat u aan Vindingrijk denkt om uw spullen een tweede kans te geven. Vindingrijk is voor de gemeente ’s-Hertogenbosch een belangrijke schakel in het terugdringen van de afvalberg. Door spullen te hergebruiken voorkomen we samen dat deze op de vuilnisberg belanden of worden verbrand. Alle spullen die we ontvangen en ophalen worden gecontroleerd, waar nodig schoongemaakt en verkocht in onze ruim opgezette winkel.  

Re-integratie

Vindingrijk is een re-integratiebedrijf en onderdeel van Weener XL, het werk- en ontwikkelbedrijf van de gemeente ’s-Hertogenbosch. We begeleiden mensen met enige afstand tot de arbeidsmarkt en zijn er voor diegene die een werkervaringsplek zoeken. 

 

Een goed alternatief voor nieuw

Is uw budget niet zo groot, of bent u milieubewust of een verzamelaar? Iedere dag krijgen we unieke spullen aangeboden van particulieren en bedrijven. Een greep uit ons aanbod: meubels, elektronische apparatuur, wit- en bruingoed, fietsen, kleding, latex muurverf, curiosa, boeken, platen.

Vindingrijk is aangesloten bij BKN (Branche Kringloop Nederland).

Via de menubalk links vindt u meer informatie over waar u uw spullen inlevert en ons aanbod.