Maatregelen i.v.m. coronavirus

Vanaf dinsdag 16 maart mogen we weer wat meer open! U kunt op afspraak komen winkelen en snuffelen. Vanaf deze datum krijgt u wat meer tijd en kunt u maximaal 1 uur winkelen.
Maak snel een afspraak! Bel 073 – 615 55 25.

Hebt u al eerder een afspraak gemaakt voor na 16 maart? Dan bellen we u om deze aan te passen aan de gewijzigde tijdsloten. Hebben wij u niet kunnen bereiken, dan mag u ons natuurlijk ook zelf bellen om uw afspraak aan te passen.

Voorwaarden:
- U bent van harte welkom als u (corona)klachtenvrij bent.
- De reservering is persoonlijk en moet minimaal 4 uur vooraf worden gedaan.
- Kom bij voorkeur alléén. Wilt u echt met 2 personen komen dan dienen beiden zich te registreren om te voorkomen dat het té druk wordt. -  U kunt buiten wachten en wordt bij de ingang op het afgesproken tijdstip opgehaald.
-  We werken met een tijdsblok van maximaal 60 minuten. Er kan maar één tijdsblok per klant, per dag worden gereserveerd.
- Betaal bij voorkeur per pin.
- Het dragen van een mondkapje is verplicht.
- Bewaar 1,5 m. afstand van personeel en andere klanten.
- Aanwijzingen van ons personeel moeten worden opgevolgd.
- Door te reserveren gaat u akkoord met deze voorwaarden.

Let op: Komt u spullen ophalen of brengen, dan moet u die zelf in- en uitladen. Wij kunnen u helaas niet helpen, omdat wij de 1,5 m. regel moeten naleven. Het dragen van een mondkapje is verplicht.


Het Kringloopbedrijf

Fijn dat u aan Vindingrijk denkt om uw spullen een tweede kans te geven. Vindingrijk is voor de gemeente ’s-Hertogenbosch een belangrijke schakel in het terugdringen van de afvalberg. Door spullen te hergebruiken voorkomen we samen dat deze op de vuilnisberg belanden of worden verbrand. Alle spullen die we ontvangen en ophalen worden gecontroleerd, waar nodig schoongemaakt en verkocht in onze ruim opgezette winkel.  

Re-integratie

Vindingrijk is een re-integratiebedrijf en onderdeel van Weener XL, het werk- en ontwikkelbedrijf van de gemeente ’s-Hertogenbosch. We begeleiden mensen met enige afstand tot de arbeidsmarkt en zijn er voor diegene die een werkervaringsplek zoeken. 

 

Een goed alternatief voor nieuw

Is uw budget niet zo groot, of bent u milieubewust of een verzamelaar? Iedere dag krijgen we unieke spullen aangeboden van particulieren en bedrijven. Een greep uit ons aanbod: meubels, elektronische apparatuur, wit- en bruingoed, fietsen, kleding, curiosa, boeken, platen.

Vindingrijk is aangesloten bij BKN (Branche Kringloop Nederland).

Via de menubalk links vindt u meer informatie over waar u uw spullen inlevert en ons aanbod.