Maatregelen ivm coronavirus

De Vindingrijk winkel is helaas tot en met 9 februari gesloten.

Het Afgiftepunt en Ophalen van goederen op onze winkel locatie is open van ma t/m vrij (zaterdag t/m 6 februari gesloten). 

Afgifte Vindingrijk op de gratis route Afvalstoffendienst Treurenburg is open van ma t/m za.

Let op: Komt u spullen ophalen of brengen, dan moet u die zelf in- en uitladen. Wij kunnen u helaas niet helpen, omdat wij de 1,5m regel moeten naleven. Het dragen van een mondmasker is verplicht.

Het Kringloopbedrijf

Fijn dat u aan Vindingrijk denkt om uw spullen een tweede kans te geven. Vindingrijk is voor de gemeente ’s-Hertogenbosch een belangrijke schakel in het terugdringen van de afvalberg. Door spullen te hergebruiken voorkomen we samen dat deze op de vuilnisberg belanden of worden verbrand. Alle spullen die we ontvangen en ophalen worden gecontroleerd, waar nodig schoongemaakt en verkocht in onze ruim opgezette winkel.  

Re-integratie

Vindingrijk is een re-integratiebedrijf en onderdeel van Weener XL, het werk- en ontwikkelbedrijf van de gemeente ’s-Hertogenbosch. We begeleiden mensen met enige afstand tot de arbeidsmarkt en zijn er voor diegene die een werkervaringsplek zoeken. 

 

Een goed alternatief voor nieuw

Is uw budget niet zo groot, of bent u milieubewust of een verzamelaar? Iedere dag krijgen we unieke spullen aangeboden van particulieren en bedrijven. Een greep uit ons aanbod: meubels, elektronische apparatuur, wit- en bruingoed, fietsen, kleding, latex muurverf, curiosa, boeken, platen.

Vindingrijk is aangesloten bij BKN (Branche Kringloop Nederland).

Via de menubalk links vindt u meer informatie over waar u uw spullen inlevert en ons aanbod.