Wilt u weten wat Weener XL voor uw bedrijf kan betekenen?

U wilt sociaal ondernemen. Maar u wilt niet dat het u extra geld en te veel energie kost. Wij begrijpen dat helemaal. Sterker nog... zou het niet mooi zijn als het u rendement oplevert? Voor werkgevers is Weener XL dé partij om sociaal rendabel ondernemen mee vorm te geven.

U kunt bij ons terecht wanneer u werknemers zoekt. Wij beschikken niet alleen over een divers bestand van potentiële werknemers, ook bieden wij advies en begeleiding. We brengen uw vraag in kaart. U krijgt een vaste contactpersoon die een passende match voor u zoekt. Deze kandidaten zijn bij ons in beeld en voorbereid op uw vacature. Binnen 14 dagen krijgt u kandidaten voorgesteld. 

Iedere organisatie, groot of klein, kan sociaal rendabel ondernemen. U doet dit al door werk te bieden aan tenminste één medewerker met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Neem contact op met de verantwoordelijke accountmanager voor uw branche.

 

Het werkgeversserviceteam werkt nauw samen met onze werkconsulenten. De accountmanagers werken branchegericht en gaan met u in gesprek over uw personele behoefte. De consulenten leggen de verbinding tussen uw vacatures en onze beschikbare kandidaten.

Social Return

Het Service Bureau Social Return is verantwoordelijk voor het invulling geven aan social return voor de gemeente ’s-Hertogenbosch. 


Aanspreekpunt voor de regio

Het Werkgeversservicepunt Noordoost-Brabant (WSPNOB) is het centrale aanspreekpunt voor werkgevers in de regio Noordoost-Brabant. 

Logo Servicepunt Werkgevers Noordoost-Brabant