Sociaal ondernemen

U wilt sociaal ondernemen. Maar u wilt niet dat het u extra geld en te veel energie kost. Wij begrijpen dat helemaal. Sterker nog... zou het niet mooi zijn als het u rendement oplevert? Voor werkgevers is Weener XL dé partij om sociaal rendabel ondernemen mee vorm te geven.

U kunt bij ons terecht wanneer u werknemers zoekt. Wij beschikken niet alleen over een divers bestand van potentiële werknemers, ook bieden wij advies en begeleiding. We brengen uw vraag in kaart. U krijgt een vaste contactpersoon die een passende match voor u zoekt. Deze kandidaten zijn bij ons in beeld en voorbereid op uw vacature. Binnen 14 dagen krijgt u kandidaten voorgesteld. 

Iedere organisatie, groot of klein, kan sociaal rendabel ondernemen. U doet dit al door werk te bieden aan tenminste één medewerker met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Neem contact op met de verantwoordelijke accountmanager voor uw branche.

Samenwerking

Het werkgeversserviceteam werkt nauw samen met onze werkconsulenten. De accountmanagers werken branchegericht en gaan met u in gesprek over uw personele behoefte. De consulenten leggen de verbinding tussen uw vacatures en onze beschikbare kandidaten.


Social Return

Het Service Bureau Social Return is verantwoordelijk voor het invulling geven aan social return voor de gemeente ’s-Hertogenbosch. 


Aanspreekpunt voor de regio

Het Werkgeversservicepunt Noordoost-Brabant (WSPNOB) is het centrale aanspreekpunt voor werkgevers in de regio Noordoost-Brabant.

 

MVO platform AANtWERK

AANtWERK is een initiatief van IBN, Weener XL, WSD en 21 werkgevers. We zijn ontstaan vanuit een grote behoefte om elkaar en anderen te inspireren en informeren over inclusief ondernemen. Tijdens inspirerende evenementen en workshops brengen we werkgevers met elkaar in contact. Samen laten we zien dat sociaal en succesvol zakendoen heel goed samen gaan. Inmiddels zijn veel werkgevers bij ons aangesloten. www.AANtWERK.nu