Jaarlijkse veiling Vindingrijk

Ieder jaar houdt onze kringloopwinkel een veiling, een hoogtepunt voor menig verzamelaar. Honderd unieke objecten, zorgvuldig uitgekozen en opgespaard, worden dan geveild. Alle veilingitems worden gepresenteerd in de winkel. Daarna wordt de hoogste bieder bekend gemaakt.

Kom eens een kijkje nemen!

Vindingrijk is ons mooie en ruime kringloopbedrijf aan de Afrikalaan op industrieterrein De Herven. Vindingrijk is een werkbedrijf, reïntegratieplek, winkel, opknap- en werkplaats en verzamelpunt ineen. Op zo’n 4.000 vierkante meter krijgen gebruikte goederen een tweede leven. Beter voor het milieu en beter voor uw portemonnee.

Veilige werkplek
De meeste medewerkers die bij Vindingrijk werken hebben een bepaalde afstand tot de arbeidsmarkt. Deze afstand kan tijdelijk of blijvend zijn. Vindingrijk biedt een veilige werkplek om naar vermogen mee te kunnen doen.

Geef uw spullen een tweede leven. Handige en creatieve medewerkers maken er nieuwe pareltjes van.

Blauwe textielcontainers
Lever uw textiel in bij de blauwe textielcontainers die u vindt op verschillende plekken in onze gemeente. Vindingrijk haalt dit op en sorteert de spullen. Het textiel geschikt voor een nieuwe eigenaar, krijgt een plekje in de winkel.

Neem een kijkje op de website
Vindingrijk moet kritisch zijn in wat wel en niet aangenomen wordt. Op de website vindt u richtlijnen en ophaalmogelijkheden.

Bereikbaarheid
Vindingrijk is goed bereikbaar met de fiets en auto. Het terrein beschikt over meerdere gratis parkeerplekken.

Kringloopbedrijf Vindingrijk

Afrikalaan 9A
5232 BD ‘s-Hertogenbosch