Het Diner

06-09-2019 10:49

Een half jaar geleden vertelde collega Momen dat het in Syrië onmogelijk is om zomaar in gesprek te gaan met een manager of directeur van het bedrijf waar je werkt. Dat doe je niet. Je kent je plek. Dat dit in Nederland wel kan. Sterker nog wordt aangemoedigd… was dan ook een openbaring voor hem.

Momen vluchtte in 2015 uit Damascus (Syrië) en woont vier jaar in ’s-Hertogenbosch. Hij werkt alweer drie jaar bij Weener XL, o.a. in de rol van tolk. Hij studeert bedrijfskunde aan de Avans hogeschool en spreekt goed Nederlands. Momen gaat vaak in gesprek met onze teamleiders, afdelingshoofden en de directeur. Iets waar hij veel van leert; over zichzelf, over Weener XL en over Nederland. Deze ervaringen gunnen we alle nieuwkomers! Het begint met dat eerste gesprek. En ervaren hoe dit voelt.

We organiseren op maandag 28 oktober aanstaande een culinaire ontmoeting op hoog niveau ‘Het Diner’. In samenwerking met het toonaangevende restaurant Pollevie uit ‘s-Hertogenbosch zullen nieuwkomers, samen met chef-kok Martin Berkelmans, een zelfbedacht menu serveren. Zo’n 25 nieuwkomers schuiven aan tafel om werkgevers in ’s-Hertogenbosch te ontmoeten.

Aan deze tafel hebben wij een aantal plekken gereserveerd voor werkgevers die benieuwd zijn naar de verhalen en ambities van deze nieuwkomers. Een unieke kans voor een waardevolle ontmoeting, onder het genot van een uitstekend diner. Schuift u aan?

Wij ontvangen u graag op maandag 28 oktober vanaf 17:30 uur bij restaurant Pollevie.

U kunt zich aanmelden via adm.ti@s-hertogenbosch.nl