Ons aanbod

Hieronder vindt u een verzameling van informatie op deze website. Nieuws, artikelen, thema’s en ons dienstenaanbod. Door de filters te gebruiken kunt u gemakkelijk vinden waar u naar op zoek bent.

Zoeken

Onderwerpen

Typen

Filters:

Kevin beheert het fietsdepot

Wist je dat de gemeente ‘s-Hertogenbosch een fietsdepot heeft? Verkeerd geparkeerde fietsen of zwerffietsen worden weggehaald. De eigenaar krijgt een bepaalde tijd de mogelijkheid de fiets op te halen. Kevin beheert dit depot.

Casper waagt de overstap

“Ik wil later niet denken: had ik het maar wel geprobeerd.” Casper waagt de overstap van binnen naar buiten. Hij werkte tien jaar in het Groen bij Weener XL. En volgt nu zijn droom, werken in de fietsbranche.

Open koffie

Wist je dat wij geregeld een “Open koffie” organiseren? Dit doen wij een paar keer per jaar in het Participatiehuis….

Werktaal XL

Heeft u statushouders in dienst? Of overweegt u een statushouder in dienst te nemen? Wij helpen uw organisatie graag met…

Micaela regelt de planning van ‘haar mannen’

Zes jaar geleden veranderde het leven van Micaela door haar zwangerschap. Werken op een cruiseschip was niet meer mogelijk. Door omstandigheden kwam ze in contact met Weener XL. Via een werkconsulent kwam ze in een traject bij het Participatiehuis terecht. In dit traject kon Micaela zichzelf nog beter leren kennen: wat waren haar passies en welk werk paste bij haar?

Werken in de Efteling, een droom die uitkomt

Met een grote, stralende, onophoudelijke glimlach staat Veronique achter het kraampje van Keilekker Brabantsche Worstenbroodjes op de Winter Efteling. Trots laat ze de selfie zien die ze net met Ruiter Thomas uit de Raveleijn show heeft gemaakt. De twintigjarige Veronique bezoekt vrijwel elk weekend met haar moeder de Efteling. Dat ze er nu ook mag werken, is een droom die uitkomt.

Uitleg toegankelijkheid en functies website

Op deze pagina vindt u meer informatie over hoe de toegankelijkheidsfuncties van onze website werken. Heeft u hierbij hulp nodig?…

Informatieverzoek of dossierinzage

U kunt ons vragen om een informatieverzoek of dossierinzage van uw gegevens. Op deze pagina leggen wij uit hoe dat werkt.

Een lachend sponsje

Weener XL heeft er een nieuwe opdrachtgever bij: Scrub Daddy. Misschien heb je het lachende sponsje weleens in de schappen zien liggen bij verschillende winkels. We werken hiervoor samen met logistieke partner SMART HUB Logistics.

Taallessen in het groen

In een groene oase van rust op de Begraafplaats Rosmalen wordt hard gewerkt door Weener XL. Ook wordt er taalles gegeven aan statushouders.