Ondernemerstafels

Ondernemerstafels

Weener XL, het werk en ontwikkelbedrijf van de Gemeente ’s-Hertogenbosch en ZZPBoost, een community van zelfstandig ondernemers, organiseren Ondernemertafels voor ondernemers uit de gemeente ‘s-Hertogenbosch. Ondernemers schuiven aan om kennis en ervaringen te delen en elkaar verder te helpen met vragen.

Verschillende ondernemers gingen je inmiddels voor. Zij vertellen wat het hen bracht:

Christel – Stijlbedrijf, ontwerpster in de openbare ruimte: “De ondernemerstafel verbindt, inspireert en helpt op diverse manieren, zowel op menselijk als professioneel vlak. Om na (voor velen) een lastige periode weer de positieve richting op te denken en ondernemen.”

Jasper - fotograaf en videomaker: “Door met anderen over je onderneming te praten, ben ik anders naar ondernemen gaan kijken. Meer met een zakelijke blik. Via een andere deelnemer, ben ik in contact gekomen met een creative manager, die verder met mij aan de slag gaat met mijn propositie.”

Minette - Chiqvoyage, vakantie-ontzorger: “Fijn en zinvol om in deze tijd met andere ondernemers te sparren, te leren van elkaar en ideeën uit te wisselen. Mooi dat de Gemeente ‘s-Hertogenbosch met Ondernemerstafels deze gelegenheid biedt.”

Wim - Sentolitalia, Italiaanse productspecialist: “De Ondernemerstafel is een fantastisch initiatief van de gemeente 's-Hertogenbosch. Ondernemers die (ongemerkt) met dezelfde vragen en problemen zitten, komen zo bij elkaar.”

De Ondernemerstafel is voor alle ondernemers uit ‘s-Hertogenbosch, met maar ook zonder Tozo-ondersteuning. Wil je ook aansluiten? Stuur dan een mail naar ondersteuningspunt@s-hertogenbosch.nl

Meer info:
- Ondernemerstafels helpen ondernemers verder
- Pagina website 's-Hertogenbosch Tozo-ondersteuning