Een vaste aanstelling voor Tim

Tim op zijn werkplek bij de Sporthal Hazelaar

Beheerder bij sporthal Hazelaar

Tim (38) komt door een samenloop van omstandigheden parttime in de bijstand. Tim: “Voor korte tijd gelukkig, want als snel kwam er een passende vacature voorbij. Het zou gaan om een tijdelijke functie. En kijk nu, bijna twee jaar later heb ik een vaste aanstelling. Hier ben ik zo blij mee. Een vast contract geeft rust.”

Geestdodend werk
“Ik was wel even huiverig toen ik met een consulent van Weener XL om tafel zat voor werkbemiddeling. Bang dat ik geestdodend werk moest aanpakken. Oké ik wilde ook zo snel mogelijk uit de uitkering, maar je wil ook iets doen waar je energie van krijgt. Gelukkig werd onder andere de vacature voor beheerder bij een sportschool voorgesteld. Dat leek me wel wat!”

Werkconsulent Astrid: “Hij heeft de kans gepakt en gekregen van de gemeente om door te stromen en intern te solliciteren. Hij heeft veel geleerd, zoals Bedrijfshulpverlening (BHV) en Eerste Hulp bij Ongelukken (EHBO). Doordat hij zijn werk zo goed uitvoert en prettig samenwerkt met collega’s, is hij nu beheerder bij sporthal de Hazelaar met een vaste aanstelling.” Zijn collega Walter vult aan: “We zijn blij met Tim. Hij doet het goed. Collegiaal en ook echt met de sporters meedenken. Dat is belangrijk.”

New Heroes jeugdteam
Tim: “Het is heel leuk werk. Samen met zes andere beheerders regelen we alles in de sporthal, waaronder het beheer en verhuur van de zalen. Verschillende clubs sporten hier. Scholen, verenigingen, particulieren. Echt een afwisselende omgeving om in te werken. Het jong talent van New Heroes speelt hier basketbal. Maar ook het team van de Black Eagles. Er wordt hier onder andere gegymd, geturnd en gevolleybald.”

Eerste Hulp Bij Ongelukken
"Wat me tot nu toe het meest is bijgebleven? Bij het rolstoelbasketballen ging een elleboog uit de kom van een speler. Ik belde meteen de hulpdienst en werd geïnstrueerd om een en ander te controleren. Ja, ik heb wel EHBO, maar zo’n gewricht uit de kom, daar schrok ik wel van. Gelukkig komen ongelukken maar weinig voor. Maar ja, als het gebeurt ben jij als beheerder verantwoordelijk om snel en goed te handelen."

We wensen Tim nog veel succes en plezier in zijn werk!