Selectie

In het archief vindt u een beperkte selectie van de vele blogs geschreven over de dienstverlening van Weener XL. Regelmatig wisselen we deze selectie. Archimedes

Vorig jaar lieten we jullie weten dat het Bossche samenwerkingsverband HEVO / Tarra / Buro Kade / MTD / RA infra / BPEM / Archimedes het ontwerp van de nieuwbouw gaat ontwerpen. Maar wie zijn nu eigenlijk al deze partijen? En wat doen ze precies? De komende periode vertellen we jullie meer over deze bedrijven. Deze week Archimedes Bouwadvies.

Lees meer...

 

 

 

Buro Kade

Vorig jaar lieten we jullie weten dat het Bossche samenwerkingsverband HEVO / Tarra / Buro Kade / MTD / RA Infra / BPEM / Archimedes de nieuwbouw voor Weener XL gaat ontwerpen. Maar wie zijn nu eigenlijk al deze partijen? En wat doen ze precies? De komende weken laten we jullie kennis maken met alle bedrijven die betrokken zijn bij het ontwerp van de nieuwbouw. Deze week Buro Kade.

Lees meer...  

 

 

Weener XL heeft een contract getekend met hoofdaannemer Dura Vermeer Bouw Zuid uit Den Bosch (en onderaannemer Van Delft Installatie uit Nieuwkuijk). Deze combinatie kwam als beste uit de bus na een aanbestedingstraject. De nieuwbouwplannen van Weener XL kunnen nu verder worden uitgewerkt. Naar verwachting starten de eerste werkzaamheden na de bouwvak 2020. De oplevering staat gepland voor eind 2021.

Lees meer...

 

 

 

Berhane leert voor installatiemonteur

'Nu heb ik een toekomst'

Maak kennis met de innemende Berhane, 33 jaar jong. Sinds 5 jaar woont hij in Nederland. Berhane is gevlucht uit Eritrea. Een land in het oosten van Afrika. We zoeken hem op bij Antoniegaarde, een bejaardencentrum aan de Zuid Willemsvaart in ‘s-Hertogenbosch. Hij is hier aan het werk voor installatiebedrijf Kemkens. In opdracht van woningbouwcorporatie Zayaz worden alle ketels vervangen. 

Lees meer...

Maud

Onze stagiairs vormen mede onze toekomst. Vanuit verschillende invalshoeken bieden wij gedurende het jaar stagiairs een leer/werkplek. Denk aan politiek bestuurlijke studies of Social Work en Personeel & Arbeid. De twee ambitieuze young professionals Maud en Ly-zjane beschrijven hoe zij hun stage ervaren.

Lees verder...WSP event

Na twee geslaagde edities in Oss organiseerde het Werkgeversservicepunt Noordoost-Brabant op woensdag 4 maart voor de eerste keer het Talent Event in Den Bosch. Ruim 200 bezoekers kwam op het event in het Koning Willen I College af. Werkzoekenden werden op een informele manier door werkgevers uitgedaagd om mee te doen aan leuke challenges die gerelateerd zijn aan een vakgebied. Zo konden deelnemers ervaren hoe het is om iemand te fouilleren of in spelvorm met postkratten te schuiven. Sommige werkgevers namen een VR-bril mee naar het event, waardoor het net was alsof de bezoeker écht even kon rondkijken op de werkvloer.

Lees meer...VR works

Het project VR works is officieel gelanceerd. Weener XL, het werk- en ontwikkelbedrijf van de Gemeente 's-Hertogenbosch is vanaf nu uitgerust met 4 VR brillen en 25 films waarin kandidaten in 3D kennis kunnen maken met verschillende soorten beroepen.

Lees meer... 

 

 

 

Tijd om die toppers van de Schoonmaak Coöperatie eens uit te lichten!

De Schoonmaak Coöperatie is een samenwerking van Weener XL, Diamant-Groep en WSD. Het is een leerwerkbedrijf waar mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking, handicap of kwetsbaarheid werken. Afhankelijk van het profiel en de mate van zelfstandigheid, wordt gekeken waar iemand wordt geplaatst; extern of intern. Op het Stadskantoor werkt een vast team. Drie collega's uit dit team wilden wel meewerken aan een artikel:  de flamboyante Mario, de innemende Stephanie en de vrolijke noot Mirjam. Zij zorgen er samen met hun collega's voor dat alle gemeentelijke panden schoon en netjes zijn. Hoog tijd voor een nadere kennismaking.

Lees meer...


Social Sofa

“Buitenstaanders hebben soms een negatief beeld van het werk wat mensen doen bij Weener XL”, vertelt Sandra. “Maar als ik ze dan zo’n Social Sofa op straat aanwijs, reageren ze enthousiast: ‘Wauw, heb jij dat gemaakt? Wat knap!’ Dat is leuk om te horen. Dan ben ik trots!”

Lees meer over deze mozaïekkunstenaars...


Kantine goud

De bedrijfskantine van Weener XL heeft het predicaat goud gehaald. Hiermee voldoet de kantine aan de richtlijnen van het Voedingscentrum voor een gezonde kantine. Weener XL is het eerste SW-bedrijf dat het niveau goud heeft gehaald. Een trotse werkleider en leidinggevende vertellen wat dit betekent voor de dagelijkse gang van zaken in de kantine.

Lees meer...

 

 

 

Zahra

Op bezoek bij Kamers met Kansen 2Live. Hier werkt Zahra (27) via social return*. Deze instelling voor jeugdhulp en WMO-zorg biedt 52 jongeren woonruimte en handvatten naar zelfstandigheid. Zahra’s hoofdtaken bestaan uit het ondersteunen van de begeleiders en coaches van de jongeren. Ze werkt er drie dagen in de week en daarnaast volgt ze een opleiding tot persoonlijk begeleider. We zijn erg blij voor haar dat ze deze kans krijgt. Ze is nu op een punt in haar leven dat ze beter weet wat ze wil. Ze heeft nu de ruimte in haar hoofd om een studie af te maken. En zo kan ze de basis leggen voor een mooie loopbaan in de zorg.

Lees meer...match

In gesprek met innovators Joost (UWV) en Renço (WXL) over nieuwe manieren van werving en selectie middels innovatieve technologieën. Wat levert ons dat nu concreet op?
• Tijd en plaats onafhankelijke dienstverlening
• Meer maatwerk en persoonlijke oplossingen
• Effectiever. Minder tijd van de consulent. Meer kwaliteit van de dienstverlening voor de werkzoekende.

Lees meer...Angelica, Rien en een deelneemster

Werkconsulent Rien van der Burgt van team Participatie heeft Angelica Roborgh uit Rosmalen voorgedragen voor de actie van het bedrijf Competensys. Deze softwareleverancier stelde tien keer 250 euro beschikbaar voor een ‘sympathiek idee of initiatief met een maatschappelijk tintje’. Competensys is het klantvolgsysteem van Weener XL. Eind januari kreeg Angelica uit handen van Rien een cheque uitgereikt van 250 euro.

Lees meer... 

 

 

Hidat

Op de foto een trotse Hidat die haar contract voor een Gunbaan tekent. Met ingang van december is ze gestart als onderwijsassistent bij kindcentrum De Kruisboelijn. Hidat werkte in Eritrea jaren als lerares op een kleuterschool en groeide zelfs uit tot de directrice. In Nederland werkt ze hard aan haar Nederlandse taal en is ze vastbesloten haar werk voor de klas weer op te kunnen pakken.

Lees meer...Martien in de keuken

Martien is een prachtig voorbeeld van een jongen die net wat extra handvatten nodig had in het begin. Zijn werkgever zette zich hiervoor in en dit werd mede tegemoet gekomen met een stukje loonkostensubsidie. Nu zijn deze handvatten niet meer nodig en is hij volledig regulier uitgestroomd. 

Lees meer...


Tiny en Johan poseren voor de foto in de tuin van een mantelzorger

Tiny en Joop poseren voor de foto. Ze zijn al de hele ochtend hard aan het werk in de tuin van een oudere mevrouw die zorgt voor haar man.

De zorgtuintjes: Een regeling die ervoor zorgt dat mensen meer met mantelzorg bezig kunnen zijn in plaats van met schoonmaak, tuinonderhoud en andere diensten.

Lees meer...


Stella-Maris is een visitekaartje van Weener XL

Wie powervrouw Stella-Maris ontmoet, vergeet haar niet snel. Een warm hartelijk ontvangst bij de receptie van Weener XL. Met haar grote glimlach en drukke gebaren. Ze geeft je een speciaal gevoel. Alsof jij op dat moment de enige bent die haar volledige aandacht verdient. En dat is best knap als je beseft hoeveel mensen er iedere dag bij Weener XL op bezoek komen. Stella-Maris groeide op in Nigeria. Als meisje van 16 vluchtte ze in haar eentje naar Nederland.

Lees hier...Ranem brengt de Syrische keuken naar Nederland

De innemende Ranem (23) vluchtte drie jaar geleden uit Damascus (de hoofdstad van Syrië) naar Nederland. Ze moest helemaal opnieuw beginnen, samen met haar verloofde. Haar familie en vrienden liet ze noodgedwongen achter. Een jaar lang zat ze in een traject bij Weener XL. Nu heeft ze een baan bij bedrijfscateraar Appèl op het nieuwe hoofdkantoor in ‘s-Hertogenbosch. Ze bereidt elke dag een uitgebreide lunch voor de medewerkers en gasten. “Ze hebben me hier helemaal opgenomen. Ik heb veel recepten geleerd. Maar ook oma’s recepten heb ik hier geïntroduceerd. Iedereen vindt ze heel lekker.”

Lees meer...

André

Onlangs bezochten we André. André portretteerden we ruim 2 jaar geleden. Hij deed mee aan het project Sportief Werkt. Een project waarbij arbeidsmatige dagbesteding gecombineerd wordt met sport en begeleiding naar een gezonde levensstijl. Het project voor André sloeg aan. Na 10 jaar uitkering stroomde hij uit naar een betaalde baan. Zijn leefritme draaide 180 °C. Maar soms doe je twee stappen voorwaarts en één terug. André werkte een tijd extern op een postafdeling en bleek daar toch niet op zijn plek. Hij viel uit. Kwam opnieuw in een traject van begeleiding, herpakte zich en mocht het bij de groen afdeling van Weener XL proberen. En nu heeft hij een vast contract.

Lees meer...Patrick werkt als bode op het stadhuis

Patrick werkt als bode op het stadhuis. Vroeger werkte Patrick in de bouw. Maar door lichamelijke klachten kon hij dat werk niet meer doen. Hij kwam bij Weener XL terecht en werkte enkele jaren als facilitair medewerker. Toen zag hij de vacature voor bode en wist: deze baan is perfect!

Lees meer...  Mike en Leonie

De afgelopen jaren interviewden we veel oud-klanten en collega’s van Weener XL. In deze rubriek blikken we kort terug met hen. Hoe is het nu met ze en hebben ze nog een advies voor ons? We blikken terug met Mike en Leonie. Mike was vroeger receptionist bij Weener XL. Nu is handhaver en inmiddels een bekend gezicht in de Bossche binnenstad. En we hebben een onderonsje met Leonie, onze cateringdame.


Lees meer...Silvana en Kevin bij Vivent

Er is veel behoefte aan goed personeel in de zorg en deze mensen zijn te vinden vanuit het praktijkonderwijs. Alleen moet er soms een alternatieve route bewandeld worden, waarbij taken worden opgesplitst. Zo kunnen de specialisten hun specialistische werk verrichten. En medewerkers zoals Silvana en Kevin meer ondersteunend zijn aan het primaire proces. Wat Kevin en Silvana zo geschikt maakt is de liefde voor het vak en het hart voor de mensen. Beiden hebben engelengeduld en dit blijft niet onopgemerkt.

Lees meer...Joop aan het werk

Joop, van harte gefeliciteerd met je 50 jarige jubileum en geniet van je welverdiende pensioen. We gaan je missen!
Weten wat Joop allemaal gedaan heeft bij Weener XL?

Lees meer...
Richard

Hoe maatschappelijk ondernemen loont

Matcher Annemieke WXL: “Laten we voorop stellen, dat doordat werkgevers zoals Arno een sociaal hart hebben, de samenwerking een succes wordt. Maar werkgevers kunnen ook rekenen op aantrekkelijke voorwaarden. En met loonkostensubsidie wordt een eventueel niet toereikende 100% loonwaarde aangevuld. We bieden coaching en zorgen ervoor dat iemand meekan. Dit maakt het interessant om vacatures in te vullen met Weener XL. We beschikken over enorm gedreven kandidaten die met de juiste handvatten tot verbazende resultaten komen.

Lees meer...Peter

Peter is één van de deelnemers aan het project Sportief Werkt. Arbeidsmatige dagbesteding wordt gecombineerd met sport. Hij had jarenlang een succesvolle onderneming, maar kreeg privé problemen, met een faillissement tot gevolg.

Peter: “Ik ben heel blij dat ik deelneem aan dit project. Hier kan ik mijn gedachten verzetten en ben ik onder de mensen. Anders raak je in een isolement.”

Lees meer...

Magazijnmedewerkers WXL

Waar gaan toch altijd die vrachtwagens naartoe die het terrein oprijden? En hoe komen de verschillende afdelingen aan hun producten om te verwerken; inpakken, sorteren, verpakken etcetera? En wie zorgt ervoor dat alles dan weer klaar staat voor onze opdrachtgevers? Nou, dit gebeurt door onze collega’s van het magazijn. 

Lees meer...


Leden gehandicaptenplatform 's-Hertogenbosch

Wil jij meedenken over toegankelijkheid voor iedereen?

Ken je het gehandicaptenplatform van ’s-Hertogenbosch? Dit is een stichting voor mensen met een handicap. Zij willen dat iedereen mee kan doen in ’s-Hertogenbosch. Als je lichamelijk beperkt bent, doordat je bijvoorbeeld in een rolstoel zit, kunnen activiteiten zoals een middagje bios of winkelen een uitdaging zijn. Het gehandicaptenplatform gaat hiervoor in gesprek met winkeliers, ondernemers, instellingen en gemeenten. Ze zorgen ervoor dat er aanpassingen komen, zodat activiteiten voor iedereen toegankelijk zijn.

Lees meer...Directiesecretaresse Renske, van klant naar professional

Diretiesecretaresse Renske

“Voor mij is de cirkel nu rond. Waar sommigen vroeger mijn werkconsulenten waren, zijn zij nu mijn collega’s. Hoe gaaf is dat?!”

Renske belandde zeven jaar geleden in de bijstand. Nu is ze directiesecretaresse bij Weener XL.

Lees meer...

Een vaste aanstelling voor Tim

Tim op zijn werkplek bij de Sporthal Hazelaar

"Ik was wel even huiverig toen ik met een consulent van Weener XL om tafel zat voor werkbemiddeling. Bang dat ik geestdodend werk moest aanpakken. Oké ik wilde ook zo snel mogelijk uit de uitkering, maar je wil ook iets doen waar je energie van krijgt. Gelukkig werd onder andere de vacature voor beheerder bij een sportschool voorgesteld. Dat leek me wel wat!” 

Lees meer...Djani poseert op de ladder met een heggenschaar

Djani werkt met veel plezier op de afdeling BIP van Groen. BIP staat voor Bedrijven, Instellingen en Particulieren. Deze medewerkers verrichten o.a. het algemeen tuinonderhoud voor deze segmenten. Wie kan beter het werken in het Groen promoten dan de medewerkers zelf? Djani gaf een presentatie op zijn oude school.

Lees meer...

 

 

Teamfoto afdeling Tractie unit Groen

De afdeling Tractie is met haar gespecialiseerde werk een aparte tak binnen de unit Groen. De mannen beheren onder andere de sportvelden, maar verzorgen ook as-verstrooiingen en openen en sluiten de graven op begraafplaatsen in Rosmalen en Engelen. Wist jij dat dit bijzondere werk ook door Weener XL gedaan wordt?

Lees meer... 


Laat je inspireren door het verhaal van Youssouf

Pim en Youssouf

Manager Pim van Bestcon: “Mijn advies aan andere werkgevers is dan ook om goed te kijken naar iemands profiel. Waarom heeft iemand een afstand tot de arbeidsmarkt? Het is inspirerend om te zien dat het met Youssouf zo goed gaat. De energie die je dan in een dergelijk traject stop, krijg je dubbel en dwars terug. Hij valt op met zijn grote glimlach."

Lees meer...


Ibrahim verwerkt de restantvoorraad bij Albert Heijn

Ibrahim en Willem bij Albert Heijn

Ibrahim is blij met zijn contract en hoopt nog lang voor Albert Heijn te mogen werken. Op afstand wordt hij nog begeleid door een jobcoach van Weener XL. We wensen Ibrahim alle succes met zijn loopbaan. Dat hij een voorbeeld mag zijn voor iedereen bij wie het een periode tegenzit op de arbeidsmarkt. Soms is een stap terug de weg naar succes!

Lees meer...


Taalambassadeur Wim

“Als iemand snel boos is, is de kans aanwezig dat hij laaggeletterd is” aldus Wim. “Je hebt altijd het gevoel dat je jezelf moet bewijzen, omdat je denkt dat de ander beter is dan jij. En je snapt de ander vaak niet. Je weet ook niet wat je terug moet zeggen. Dan word je boos. Je voelt je machteloos.” 

Wim kon niet goed lezen, schrijven en omgaan met de computer. Maar hij pakte zijn laaggeletterdheid aan.

Lees meer...


Toos lijmt op deze foto verpakkingen voor Heineken. Dit doet ze op onze afdeling Verpakken van de Unit Beschut. Toos heeft een Indicatie Nieuw Beschut. Vroeger werkte ze ook in het ‘gewone’ bedrijfsleven: “Maar, daar kunnen ze te weinig rekening met je houden”, aldus Toos. Bij Weener XL heeft ze het naar haar zin en kan er rekening worden gehouden met haar beperkingen. 

Lees meer...


Jobcoach Bianca: "Kenny is een mooi voorbeeld van een jongere die een Indicatie Nieuw Beschut nodig heeft en hiermee toch bij een reguliere werkgever aan de slag kan. Mits de juiste begeleiding. Hij bewijst dat je met zo’n indicatie niet per se aangewezen bent op een sociale werkplaats.”

Lees meer...
Eliane: “Ik stel me voor hoe het zou zijn als ik moest vluchten. Dat je met je kinderen in een vreemd land komt. Het is fijn als iemand zegt: Welkom, ik help je op weg.” Lees meer...

 

 

Richard is vrachtwagenchauffeur bij Van Lijssel, een full service transportbedrijf in ’s-Hertogenbosch. Structuur is voor iedereen belangrijk. Maar helemaal voor Richard omdat hij autisme heeft. Dat maakt het vervoeren van grondstoffen zo’n passend werk. Je hebt veel terugkerende laad- en loslocatie’s. Hierdoor lijken de routes al snel op elkaar.

Lees meer over Richard zijn droomberoep...

 

 

Thieu is halfzijdig verlamd door een hersenbloeding als 3 maanden oude baby. Dit heeft hem niet tegengehouden in zijn sport, maar ook niet in zijn werk. Hij speelde 12 jaar in het Nederlands elftal van CP-voetbal. De kost verdient hij als beheerder op een basisschool.

Lees meer... 

Cor Unum is verhuist!

Cor Unum zit op een nieuwe plek. In de Vughterstraat in het pand van de voormalige garage Pompen en Verlouw. Een prachtige ruimte met een winkelbestemming waardoor Cor Unum nu voor het eerst ook een echte winkel heeft.
Er zijn dagelijks zo’n 30 à 35 mensen aan de slag, waarvan bijna de helft via Weener XL.

Lees meer...

Bossche Sferen zoekt Bosschenaren

De afgelopen jaren zijn er veel vluchtelingen naar Nederland gekomen. Een deel kreeg de vergunning om hier te blijven wonen. In ’s-Hertogenbosch zijn dat zo’n 300 mensen. Met het project Bossche Sferen helpen we deze nieuwkomers om mee te doen in de samenleving. En daar hebben we ook jouw hulp bij nodig!

Lees meer...
Bernadette werkt bij PT Creations, Cor is BOA bij handhaving support en Achmed werkt als conciërge. En zo hebben we nog meer voormalig collega's die succesvol aan de slag zijn. De overeenkomst: ze zijn allemaal gestart bij het project ‘Samen Veilig’. Aan het woord is Peter van Zon, coördinator toezicht & handhaving van de Gemeente ‘s-Hertogenbosch. Peters ogen glanzen als hij vertelt over zijn werk.

Lees meer over het project Samen voor Veilig
"Je kan zoveel betekenen voor anderen"

“Inspirator en een eye-opener”, dat wil Yolanda graag zijn voor medebijstandsgerechtigden in de gemeente ’s-Hertogenbosch. Vol enthousiasme is zij actief in het vrijwilligerswerk in haar wijk. Ze helpt anderen waar nodig en legt ons uit wat haar drijft.


Lees meer...
Gabri werkt al 35 jaar voor Weener XL. In 1983 kwam ze in dienst. Sinds 2012 werkt ze voor het Openbaar Ministerie in ’s-Hertogenbosch. We zetten haar op deze manier eens in het zonnetje.

Lees meer...

Harm werkt op het Pierson College als repro medewerker. Een baan die goed bij hem past. En bij zijn beperking. Harm heeft autisme. Het Pierson College is een school voor VMBO-t, HAVO en VWO. Er zitten ongeveer 1600 leerlingen op deze school. Via de kantine van de leerlingen kom je bij de werkplek van Harm.

Lees meer...

Harm van Mill


Vorige week opende Orly & Endevoets uit Empel zijn deuren voor een groep werkzoekenden. De kennismaking met het bouwbedrijf is onderdeel van het project ‘Welkom thuis’, een initiatief van Weener XL. Het resultaat van deze ochtend? Een enthousiaste werkgever en geïnteresseerde kandidaten. Mogelijk vervolg is een intensieve proefweek op locatie voor aanvang van een proefplaatsing.

Lees meer...

"Indicatoren belangrijker dan de norm"

Een mooi loopbaanverhaal wat we u niet willen onthouden. Jamie werkt als hulpmonteur bij Welvaarts, een familiebedrijf gespecialiseerd in elektrotechniek, domotica en beveiliging. Hij kreeg dit jaar zelfs een vast contract. Jamie kwam in het vizier van manager Ad Lexmond tijdens een project voor praktijkschoolleerlingen en kwetsbare jongeren. Ondanks dat Jamie niet kon voldoen aan de opleidingsnorm die ze hanteren, zagen ze zijn motivatie, kwaliteiten en loyaliteit. Ad: “Soms moet je extra investeren om ook iets extra’s te krijgen.”

Lees meer...

Potjes in allerlei kleuren en vormen, planten, bloemen, glazen schalen en heel veel decoratiemateriaal. De hallen bij PT Creations in Wijk en Aalburg staan er vol mee. Medewerkster Sahra maakt hier prachtige bloemstukken van. 

Lees meer over de samenwerking tussen Weener XL, het uitzendbureau Job Investment en PT Creations.

Sarah Mohammed


Eind maart vond de aftrap plaats van het project ‘Welkom thuis’. Zes werkzoekenden sloten op initiatief van Weener XL aan bij een kennismaking met technisch installatiebedrijf Kemkens en hun activiteiten in Oss.  Het resultaat van deze ochtend? Kemkens gaat met vijf van de zes kandidaten nog een keer in gesprek. Hier kan mogelijk een proefplaatsing, betaalde baan of leerwerktraject uit voortvloeien. 

Lees meer...

 

 

40 km archief met jobcarving

Inoka is één van de zeven kandidaten begeleid vanuit Weener XL en werkt sinds het begin van dit jaar bij het archief van de rechtbank. Rechtbank Oost-Brabant is vooruitstrevend met de naleving van de Banenafspraak. 

Lees meer...

Schilders in opleiding ontvangen certificaat vaktaal

Een feestelijk moment

Vier anderstalige leerlingen krijgen hun certificaat vaktaal overhandigd, een erkend certificaat niveau 1 van Savantis. De opleiding bestaat uit praktijkvakken met vaktheorie en daarnaast enkele weken stage. Na zes maanden komen de schilders in dienst bij Uitzendbureau BAS. Weener XL organiseert dit zij-instroomtraject samen met de Schildersvakschool Rosmalen. 

Lees meer...

Sebastian werkt als hulpmonteur bij Kuijpers

Sebastian heeft een passie voor techniek. Zijn vader werkt in de elektrotechniek, heeft zijn eigen bedrijf en Sebastian wil niets liever dan in zijn voetsporen treden. Sebastian is Wajonger. Hij heeft al verschillende stages gelopen maar had nog geen ervaring op de arbeidsmarkt. Daar kwam verandering in dankzij de speeddate sessie van UWV en Weener XL. Tijdens deze sessie ontmoetten werkgevers in de metatechniek en twintig werkzoekende elkaar. Er bleek al snel een klik tussen vestigingsleider Wilco van technisch dienstverlener Kuijpers en werkzoekende Sebastian.

Lees meer...

 

 

 

De ambitieuze directiesecretaresse Sylvana en behulpzame conciërge Danny zitten op hun plek bij HAS Hogeschool. Sylvana belandde door onvoorziene omstandigheden in de bijstand. Danny liep vast in zijn baan in de schoonmaak. Nu hebben beiden een uitdagende baan met ruimte voor groei. Lees meer...