Brabant Werkt: Inclusief

28 juli 2022

Het klinkt nog wat ver weg maar donderdag 24 november stropen we in Brabant de mouwen op. Om met elkaar echt alles uit de huidige arbeidsmarkt te halen. Dat doen we inclusief: samen met minister Carola Schouten, journalist Twan Huys en genodigden uit het bedrijfsleven, de overheid en met verschillende sociale werk- en ontwikkelbedrijven.

Stel uw eigen programma samen
Brabant Werkt: Inclusief is een congres van kennis en inspiratie, waarbij u zélf de invulling van de dag bepaalt. Ontdek de allerlaatste oplossingen, ideeën en voorzieningen om Brabant op volle kracht te laten werken.

Wij willen dat iedereen naar vermogen mee kan doen.

Tafelsessie met Twan Huys en minister Schouten
Na de opening en gezamenlijke lunch is er een tafelsessie met Twan Huys en minister Schouten. Ook Tof Thissen, algemeen directeur WERKbedrijf UWV | Kitty Jong, vice-voorzitter FNV | Mohamed El Mokaddem, voorzitter Cedris en diverse andere tafelgasten uit het bedrijfsleven schuiven aan.

Kies uit de vele mogelijkheden
‘s-Middags zijn er talloze inspirerende presentaties en workshops om uit te kiezen. Van concrete tools en innovaties tot best practices en succesvolle samenwerkingen in de praktijk.

De dag sluiten we samen plenair af met een netwerkborrel en walking diner.

Ga naar BrabantWerktInclusief.nl