De Schoonmaak Coöperatie

Sinds 1 januari 2013 is De Schoonmaak Coöperatie een feit. WSD-Groep, Diamant-groep en Weener XL hebben hun krachten gebundeld en zetten samen een leerwerkbedrijf neer, gespecialiseerd in schoonmaakwerk. Dit betekent dat de schoonmaakafdelingen van deze drie SW-bedrijven per 1 januari opgegaan zijn in De Schoonmaak Coöperatie.  

De Schoonmaak Coöperatie opereert als zelfstandig bedrijf, met een eigen directie, een eigen uitstraling en een eigen hoofdkantoor. De verbinding met de drie moederbedrijven blijft echter wel bestaan. De directie wordt gevormd door een algemeen directeur, Marcel Martin en een operationeel directeur, Annet van den Hout.

Unieke samenwerking in SW-sector

De positieve ervaringen met schoonmaakwerkzaamheden, de ontwikkelingen op de markt en de bezuinigingen in de SW-branche zijn aanleiding voor de samenwerking. Deze vergaande samenwerking tussen drie SW-bedrijven in de coöperatievorm is uniek in de branche en leidt tot een sterk leerwerkbedrijf dat werk biedt aan 800 schoonmaakmedewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Primair dus een écht leerwerkbedrijf voor medewerkers, maar voor onze klanten vooral een uitstekend schoonmaakbedrijf wat haar afspraken nakomt!

Contact

Deed u al zaken met de schoonmaakafdelingen van één van de drie moederbedrijven? Dan kunt u zoals voorheen terecht bij uw vaste contactpersoon.

Heeft u interesse in de diensten van De Schoonmaak Coöperatie? Dan kunt u contact opnemen met: Annet van den Hout. Dit kan telefonisch via 073 751 9 800 of via a.v.d.hout@deschoonmaakcooperatie.nl

Locatie

De Schoonmaak Coöperatie is gevestigd in Vught:

Kettingweg 5
Postbus 308
5260 AH Vught
T 073 751 9 800
www.deschoonmaakcooperatie.nl/